Всеки ден има по някакво мероприятие свързано с "великото" отпътуване на г-жа Мустафа. Цялата държава е впрегната да обгрижва отиващия си губернатор

Strahil Angelov

Продължава някакъв вид "страстна" седмица по изпращането на Херо Мустафа - губернатор, извинявам се, посланник на САЩ у нас. То са ордени, медали, мартеници и какви ли не теманета. Всеки ден има по някакво мероприятие свързано с "великото" отпътуване на г-жа Мустафа. Цялата държава е впрегната да обгрижва отиващия си губернатор и ежедневно отвсякъде звучат жални вопли и ридания: "бащице, на кой ни оставяш"! Според държавния глава и правителството отиващия си чиновник имал огромен принос в развитието на отношенията между двата братски народа - амеркинаския и българския! Какви точно "отношения" биха могли да имат колонията и метрополията е съвсем отделен въпрос - нещо като тези между кучето и стопанина, при чието появяване животното радостно върти опашка и се облизва, защото знае, че наближава време за хранене.

Дори на церемонията в президентството, на която и бе връчен орден "Мадарски конник", г-жа Мустафа извади листче и започна да чете "напътствията", които ни завещава - какви закони да приемем, в какво да вярваме и в какво не, кои са ни приятели и кого да считаме за враг и прочие "другарски съвети". Поведение далеч от допустимото за дипломат на чужда държава, била тя и "приятелска", както тук наричат колонизатора.

Жалката истина е, че Херо Мустафа, като посланник, допринесе единствено за крайно негативното отношение на все повече българи към държавата, чийто представител бе тя у нас. С наставническия си тон и с постоянното си натрапчиво присъствие в публичното пространство, от където ежедневно ме поучаваше как да живея и към кои точно ценности да се придържам, Нейно превъзходитеелство наистина направи всичко по силите си да отблъсне и да си спечели презрението на една не малка част от моя народ! За роболепието и сервилниченето на родните евроатлантически лакеи, достойни за съжаление, изобщо няма смисъл да се коментира - всичко е повече от очевидно и всеки, който има глава на раменете си може да прецени сам.

Та накаратко, уважаема г-жо Мустафа, Ваше превъзходителство посланник на някога велика държава, когато се приберете у дома, предайте на вашите Вождове следното:

България има над 1300 годишна история като държава! Тя е най-старата европейска държава и е единствената в Европа, чиието име никога не е било променяно! За тези 13 века сме преживяли много като народ и много сме патили от различни съюзи, приятелства, войни, робство и какви ли не идеоологии и произтичащи от тях ценности! Натискът, с който се опитвате да ни наложите вашите либерал-екстремистки доктрини не ни харесва и не го искаме. Задръжте си ги при Вас и ги изпробвайте предимно върху себе си, а нас оставете да живеем както намерим за добре - оцеляли сме толкова години, вярвам ще си намерим пътя и сега. Благодаря Ви за разбирането и поздрави на американския народ!

Един обикновен БЪЛГАРИН!

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!