Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Всеки ден има по някакво мероприятие свързано с "великото" отпътуване на г-жа Мустафа. Цялата държава е впрегната да обгрижва отиващия си губернатор

Strahil Angelov

Продължава някакъв вид "страстна" седмица по изпращането на Херо Мустафа - губернатор, извинявам се, посланник на САЩ у нас. То са ордени, медали, мартеници и какви ли не теманета. Всеки ден има по някакво мероприятие свързано с "великото" отпътуване на г-жа Мустафа. Цялата държава е впрегната да обгрижва отиващия си губернатор и ежедневно отвсякъде звучат жални вопли и ридания: "бащице, на кой ни оставяш"! Според държавния глава и правителството отиващия си чиновник имал огромен принос в развитието на отношенията между двата братски народа - амеркинаския и българския! Какви точно "отношения" биха могли да имат колонията и метрополията е съвсем отделен въпрос - нещо като тези между кучето и стопанина, при чието появяване животното радостно върти опашка и се облизва, защото знае, че наближава време за хранене.

Дори на церемонията в президентството, на която и бе връчен орден "Мадарски конник", г-жа Мустафа извади листче и започна да чете "напътствията", които ни завещава - какви закони да приемем, в какво да вярваме и в какво не, кои са ни приятели и кого да считаме за враг и прочие "другарски съвети". Поведение далеч от допустимото за дипломат на чужда държава, била тя и "приятелска", както тук наричат колонизатора.

Жалката истина е, че Херо Мустафа, като посланник, допринесе единствено за крайно негативното отношение на все повече българи към държавата, чийто представител бе тя у нас. С наставническия си тон и с постоянното си натрапчиво присъствие в публичното пространство, от където ежедневно ме поучаваше как да живея и към кои точно ценности да се придържам, Нейно превъзходитеелство наистина направи всичко по силите си да отблъсне и да си спечели презрението на една не малка част от моя народ! За роболепието и сервилниченето на родните евроатлантически лакеи, достойни за съжаление, изобщо няма смисъл да се коментира - всичко е повече от очевидно и всеки, който има глава на раменете си може да прецени сам.

Та накаратко, уважаема г-жо Мустафа, Ваше превъзходителство посланник на някога велика държава, когато се приберете у дома, предайте на вашите Вождове следното:

България има над 1300 годишна история като държава! Тя е най-старата европейска държава и е единствената в Европа, чиието име никога не е било променяно! За тези 13 века сме преживяли много като народ и много сме патили от различни съюзи, приятелства, войни, робство и какви ли не идеоологии и произтичащи от тях ценности! Натискът, с който се опитвате да ни наложите вашите либерал-екстремистки доктрини не ни харесва и не го искаме. Задръжте си ги при Вас и ги изпробвайте предимно върху себе си, а нас оставете да живеем както намерим за добре - оцеляли сме толкова години, вярвам ще си намерим пътя и сега. Благодаря Ви за разбирането и поздрави на американския народ!

Един обикновен БЪЛГАРИН!

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!