Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кирчо и Кокорчо, тези два титана на демагогията и празнословието се заклеха в небето и земята, че американския газ щял да бъде по-евтин от руския

Nikolai Markov

Кирчо и Кокорчо, тези два титана на демагогията и празнословието се заклеха в небето и земята, че американския газ щял да бъде по-евтин от руския. Защото мен като потребител ме интересува цената, а не откъде идва някакъв си природен или друг газ!!! И така, дойде време за равносметката. Пред мен са фактурите за цялата изминала година. За руския газ съм плащал средно по 450 лева на месец, а за американския, посреднически, азерски или какъвто там американците са решили - средно по 1000 лева на месец. Това се нарича на политически език "диверсификация и независимост от Русия".

Вече съм диверсифициран!

И цените ми харесват, дори ще си спра отоплението. Все пак съм член на клуба на богатите държави и съм горд, дори ограбен, беден, болен и на студено. Само здравият разум ми остана - единственото оръжие и богатство! Което ще счупи зъбите на нечестивците. И ще превърне живота им в ад, какъвто не са и сънували, но сами са пожелали да влязат в него.

От мен толкова. Славянски поздрав за отиващите на смърт.

Източник от НАТО: Американски водолази участваха във взривяването на "Северен поток"

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!