Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко Борисов е идеален за САЩ. В момента е готов на всичко, само и само да го оставят жив, та и на власт

Бай Добри Божилов

Ако се чудите защо САЩ от 30 години наблюдават корупцията, и нищо не правят (въпреки че могат с всеки лидер на малка страна, който не им изнася - арестуваха Нориега в кабинета му в Панама, свалиха Кадафи, обесиха Саддам), та ако се чудите, получавате отговора:

Корумпираният елит е идеален за марионетно управление на държавата. Това са зависими хора, които оставяш да крадат, а после те си държат парите в твои банки. Така ги държиш за парите, държиш ги и с доказателствата за корупция. И те правят каквото искаш.

Бойко Борисов е идеален за САЩ. В момента е готов на всичко, само и само да го оставят жив, та и на власт. И защо да не го качат отново на трона - той е толкова послушен, ще прати не само танкове (колкото са ни останали), но и хора в Украйна. Защо да го застрелваме и да дойде някой, дето още не е крал?

Същите са безкрайно гнусните субекти от ДБ, които крадат зверски от Костов насам, и всичко това е документирано. Те са и на грантовете на сороските фондации. Идеални са. Каквото се поиска от такива псевдо-"лидери", това ще дадат.

А последното, за което ще се замислят, е съдбата на народа им...

Бойко, Киро, Христо, Корни - това са идеалните компрадори. Алчни за пари, корумпирани, затънали до уши. И покорни на оня, дето ги пази...

Пази ги не Гешев! Пази ги Посолството на САЩ, и ще ги пази и след Гешев - докато слушкат...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!