Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Дуци Симонович: Бойко Борисов беше собственик и на Левски, и на държавата!

Пожелавам му Рашков да бъде следващият главен прокурор, а Лудогорец да е №1, но в списъка "Магнитски", заяви сърбинът

Бившият футболист на Литекс и ЦСКА, а впоследствие и шеф на "Армията" - Драголюб Симонович, отново направи интересни изказвания, свързани с българския футбол и по-специално с ЦСКА и Левски.

Дуци, както е известен във футболните среди, използва всяка възможност, за да публикува интересни неща във Фейсбук, а материалите му са подплатени и с доказателства.

Ето и поредната изява на сърбина в социалната мрежа:

"Само преди половин година, докато някои обявяваха пътуване в друга орбита, повечето хора говореха малко положителни неща за ЦСКА. Някъде по това време и аз започнах да пиша тук. Оперативният директор обединяваше, Г.Г. подаряваше победи на Илон Мъск на "синя" България - тези, които вярваха в шампионската титла и новия стадион, бяха обявени за луди и тролове на Г.Г...

Но, без да имам намерение да защитавам българския Илон Мъск, ще се опитам да обясня кой е основният виновник и защо „синята космическа совалка” кацна в офисите на НАП, вместо на Марс.

Отговор няма, а и като че ли никой не иска да отговори на въпроса кой е виновен за проблемите на Левски. В момента на завръщането си на Герена Стоилов постави най-важния въпрос, за да се установи точният размер на дълговете на Левски и кой и в какъв период ги е направил.

Независимо от сегашната криза на резултатите и играта на Левски, без съмнение, Стоилов има най-голяма заслуга за това, че Левски е все още жив. Тежко болен, но все още жив. Но дали му липсваше смелост, или беше нещо друго, Стоилов никога повече не си задаваше въпроса кой е виновен за дълговете на Левски?

Всички знаем отговора, но никой не иска да го каже. Казва се Бойко Борисов. Никой не иска да си го признае, защото тогава как да обясниш на хората подкрепата за същия този човек на изборите или тениски с изображението му, на които пишеше "Вярвам само на този човек"... Част от дълговете, но минимални, са от последните години на Батков. Защото е голяма тайна как Иво Тонев, адвокат Ангелов и Николай Иванов станаха собственици на Левски??? Или е тайна защо Щрабаг построиха кабрио трибуна в замяна на възможността да печелят много повече в големи инфраструктурни проекти и кой направи това възможно???

Има ли човек, който да вярва, че Спас Русев е бил собственик на Виваком и Левски??? А всички знаеха, и без Магнитски, че Черепа е бил "принуден" да стане собственик на Левски, и от кого, и че финансирането на Левски е част от "таксата спокойствие"...

А сега всички се правят на луди и болни от Алцхаймер...

И всички други са им виновни - веднъж Сираков, друг път Тити Папазов, сега Шолак и Магнитски, но не искат да си признаят истината. А истината винаги е тежка и болезнена! Един и същи човек беше собственик и на държавата, и на Левски... Сираков е виновен за проблемите на Левски, колкото и Кирил Петков и Асен Василев са виновни за проблемите в държавата...

Само че напоследък Борисов е забравил Левски и не го споменава.

Може и от деменция да е, човекът напоследък много неща забравя. Вече си забрави личния министър Горанов, не си спомня и къщата си в Барселона. За Турски поток дори не е чувал. Дори не помни коя беше Мата Хари. Забравил си и чекмеджето "с лични неща" в чекмеджето на Гешев...

Но най-много би искал Магнитски него да го забрави! Но независимо от всички проблеми и трудности, Левски ще преживее всичко това, но за да се излекува, първо трябва да признае истината. Мнозина ще кажат, че ЦСКА беше в същото положение. Подобно е, но има голяма разлика. "Червена България" сама избра своя спасител в най-тежкия момент от историята си. Решението за собственик на ЦСКА не е взето в Банкя, феновете на ЦСКА сами си избраха собственика. И тогава собственикът излезе пред феновете и открито каза болезнената истина, че ЦСКА е тежко болен, но и предложи възможността за лечение.

Не вдъхваше фалшиви надежди, че всичко ще мине безболезнено и с няколко аспирина, напротив - тежко болен пациент ще трябва да бъде опериран, спешно и без упойка. Дълго време имаше съмнения в компетентността на лекаря. За едни добър лекар, за други лош лекар, но знаеха, че лекарят е тяхната кръвна група.

Мнозина очакваха, че възстановяването ще върви много по-бързо, малко хора бяха наясно с тежестта на заболяването. Най-напред пациентът трябваше да бъде изведен от дълбока кома. Този процес продължи три години и приключи, когато приключи "любовният сериал" с баба Дора.

Ако първата част наречем спасяване, втората част от операцията можем да наречем стабилизация. Тези дни приключи и втората част и сега сме в началото на третата последна част - изграждане на нов стадион, шампионски титли и редовно участие в груповата фаза на Шампионската лига.

Имах честта да участвам активно само в първата и най-трудна част от това възстановяване и никога няма да го забравя. Не излизахме от операционната, не спахме три дни преди важна операция... Спирам засега, че малко се увлякох, ще напиша нещо, което още не му е времето...

Пожелавам на ЦСКА номер 32!

Искрено и от сърце пожелавам на Левски да прекрати безпобедната си серия сега срещу Лудогорец!

Пожелавам на Лудогорец да е номер 1, но в списъка на футболен Магнитски!

И на "2.2.16.16." му пожелавам Бойко Рашков да бъде следващият главен прокурор!".

Източник/ци: Дуци Симонович: Бойко Борисов беше собственик и на Левски, и на държавата! - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!