Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Долните и гнусни предатели искали ОТАН

Borqna Borisova

ДОЛНИТЕ И ГНУСНИ ПРЕДАТЕЛИ ИСКАЛИ НАТО

Разочарованието ми от Президента Радев беше голямо преди години, защото той предаде всички, които вярваха в него, че е гласът на българите и разума в евроатлантическата побесняла политика. Оказа се, че е просто поредното мюре, поставено да ни заблуждава.

С отвращение и погнуса прочетох, че на срещата във Варшава, България, представлявана от Радев, е ПОИСКАЛА ПОВЕЧЕ ВОЙСКИ НА НАТО в държавата ни. Това е най-чисто, долно и гнусно национално предателство, което не трябва да допуснем да се забрави и да бъде простено.

На нас НАТО не ни трябва. НАТО е военен съюз на САЩ, който им върши мръсната работа. НАТО е удобната маша на американските глобалисти и кукловоди. Срещу кого ни пази НАТО? Срещу Турция, откъдето вероятно може да има проблем. Ама Турция нали е най-сериозният член на алианса? От Русия - ние, българите, проблеми с Русия нямаме. Те за нас са братя. Не ни е страх от Русия, а от сатанистите, начело на САЩ и НАТО.

А сега българският държавен глава кани още ЧУЖДИ войски в България. Чужди са! Американските интереси в Украйна мен лично, а и много българи, не ни интересуват и капчица кръв няма да дадем, за да защитим милионите на семейство Байдън.

Ай, сиктир! Поредният президент, който се оказа долен предател!

Елена Гунчева-Гривова

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!