Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ПП-ДБ искат „служебна победа“ в София, ген. Наско урежда МВР чадър за купуване на гласове?: Narod.bg


Коалиционерите готвят изненада в София с рамо от МВР, твърди източник на Narod.bg

May be an image of text that says 'демократичь продължаваме българия BAME OLEA промяната герб #харвартмайка тмайка 密田 UNITED STATES MBASSY 切 SOFIA'
Готови ли сте за Изборите на 1 Април? Пардон на 2 Април, ако въобще има грешка - то тя май е вярна - Facebook

Откъде Асен Василев знае какво МВР е предало на прокуратурата за арестите на Борисов, Горанов и Арнаудова?

Новосформираната коалиция между ПП и ДБ се готви за „служебна победа“ в София с безобразно купуване на гласове под чадъра на МВР. Сигнал до Narod.bg осветли скандални факти от политическата кухня около вечавката на „Промяната“ и „Демократична България“.

Нашият източник твърди, че водач на 26-и МИР в София-област ще е ген. Атанас Атанасов, който лично стоял да е начело на листата.

Каква е причината?

Джобният генерал се пънел да мери сили с ГЕРБ и ДПС в София заради връзките си в Министерството на вътрешните работи, твърди информаторът на Narod.bg. Смята се, че именно покрай ген. Наско ПП-ДБ били в директна комуникация с директора на ОДМВР комисар Живко Коцев за чадър над хората, купуващи гласове за обединената коалиция.

На този фон вътрешният министър Иван Демерджиев заяви твърда позиция за борба с купуването на гласове, но дали няма да остане сляп за подготвящата се машинация в София-област?


Комисар Живко Коцев е семеен приятел на ген. Атанасов

Странните на пръв поглед действия на министъра са обясними с обстоятелството, че Живко Коцев е личен избор на Бойко Рашков и се радва на протекцията на „сините лидери“ Атанас Атанасов и Христо Иванов.

Полицай №1 в София дори е семеен приятел с Атанас Атанасов, семействата им са толкова близки, че заедно ходят на море, обясни източникът на Narod.bg.

Според вътрешни данни на 6 февруари ген. Наско и Живко Коцев са провели среща в района на мотела край Правец, където шефът на ОДМВР уж инспектирал подчинените му от града на Вальо Златев.

Всъщност, на тази среща се договорил с Кирил Петков, Христо Иванов и Асен Василев за пълен чадър над действията на купуващите гласове за ПП-ДБ в Софийска област.

Другите двама босове в коалиция ПП-ДБ ще поведат листите в столичните избирателни райони. В 23-и МИР начело застава Кирил Петков, а в 24-и – Атанас Атанасов, като за този район претенции има и Христо Иванов.

Източник/ци: Сигнал до Narod.bg: ПП-ДБ искат „служебна победа“ в София, ген. Наско урежда МВР чадър за купуване на гласове? - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!