Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Александър Урумов: Кой е вярвал, че комунизмът ще се завърне от Запад?

Тоталитарният дух на „1984“ на Оруел се превръща пред очите ни в софтуер на глобалистките пипала!

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Кой е вярвал, че комунизмът ще се завърне от Запад?

Александър Урумов

Кой е вярвал, че един ден комунизмът ще се завърне от Запад – риторично пита унгарският министър-председател Виктор Орбан, обръщайки се към участниците в консервативната конференция CPAC в конгресния център край брега на Дунав.

Слушам забележителната реч на този велик унгарски и европейски лидер и си казвам – наистина, кой е вярвал? 

Кой е вярвал, че източният комунистически деспотизъм ще се завърне от Запад в дрехите на джендър-детерминирания либерален екстремизъм?!

Разхождам се край Дунав в онзи горещ следобед на 19-и май 2022 година и си мисля за тази ирония на съдбата. 

Свободолюбива Унгария, която някога беше непримирима в борбата с комунизма днес е твърда и последователна в битката срещу либерал-екстремизма.

Вълнуващо е лично да усетиш този дух на свобода и да поговориш, макар и за кратко, с феноменален политик като Орбан, вдъхновяващ лидер на християнска Унгария и християнска Европа.

Вълнуващо е усетиш пробуждането в речите на политически и обществени лидери от няколко континента, открито и смело заявяващи своите консервативни, патриотични и християнски убеждения.     

И лично за мен най-вълнуващо е осъзнаването на т.нар. джендър-идеология като една от основните опасности за бъдещето на християнската цивилизация и човешкия род. 

Спомням си как четири години по-рано, в един кабинет във военното министерство в София за първи път прочетох текста на една конвенция на Съвета на Европа, станала скандално известна под името Истанбулска конвенция. 

Там, в чл. 3 т.3 бе записано, че „полът /gender/ означава социално изградени роли, поведения, дейности и характеристики, които определено общество смята за подходящи за жените и за мъжете“. 

И това безумие бе приготвено за гласуване в Народното събрание и въвеждане в законодателството на България на всички нива!

Изумително, нали? Каква глупост само! Не можех да повярвам на очите си.

Полът не е биологична, а е социална категория, което всяко „определено общество“ може да „смята за подходяща за жените и мъжете“. 

Значи всяко общество може да си приема различни критерии за мъж и жена, както му дойде! Полът е „дейност и характеристика“?! Биологията вече няма значение, така ли ? 

И – извинявайте – как така вече няма значение какво имате в гащите си, а има значение какво пише в някаква конвенция?! Тази налудна конвенция ли ще ви каже дали сте мъж, или сте жена?!

Изумително е как това джендър-умотворение на психично болен индивид или на група от психично болни индивиди може не само да бъде прието сериозно, но и да бъде записано в нормативен документ на европейска институция! Лудост, превърната в закон!  

И не само това, но и тази Конвенция да бъде ратифицирана от огромен брой страни-членки на Европейския съюз и Съвета на Европа!

И не само това, но и страните, неприемащи тази лудост да бъдат подлагани на натиск и заплашвани с финансови санкции?! 

Прав е Орбан – кой е вярвал?! 

Кой е вярвал, че неомарксизмът ще бъде издигнат в култ като новата брюкселска религия, налагана на целия Европейски съюз през неизбрани от никого карикатурни подобия на лидери ? 

Кой е вярвал, че обещаващите свобода социални мрежи ще започнат да налагат все по-тежка цензура в защита на новите либерал-екстремистки идеологически клишета и че изписването на думи като „педераст“ например ще бъде наричана „реч на омразата“ и ще води до санкции ?

Тоталитарният дух на „1984“ на Оруел се превръща пред очите ни в софтуер на глобалистките пипала! 

Кой е вярвал, че либералната дигитална епоха ще се окаже бременна с глобална технологична диктатура? 

Кой е вярвал, че корпорациите ще придобият по-голямо влияние от нациите и ще бъдат в състояние да контролират многоизмерни зони на влияние с глобален обхват? 

Кой е вярвал, че през лятото на 2020 година в Съединените американски щати ще горят цели градове в режисирана безпомощност на властите?

Кой е вярвал, че престъпни терористични групировки по улицата и в държавните институции ще поставят една велика страна в унизителната ситуация на блокирани изборни процедури? 

Кой е вярвал, че глобалисткото задкулисие във Вашингтон ще подмени през машини за гласуване националните резултати от президентските избори в края на същата тази 2020 година? 

И това ще се случи пред очите на целия свят, за да могат новите господари на света да демонстрират своето превъзходство, но не и своите лица?

Кой е вярвал в това?!

Ако някой преди 30 години ми беше казал, че източният деспотичен комунизъм някога ще се завърне от Запад, облечен с дрехите на западния либерален екстремизъм – със сигурност щях настоятелно да го помоля да потърси специализирана медицинска помощ.

Ако някой преди 30 години ми беше казал, че умопомрачени глобалистки елити ще овладеят водещите институции на Европейския съюз и Белия дом във Вашингтон, за да налагат разрушителни идеологии и практики за „ранно сексуално обучение“, „борба с полови стереотипи“ и ще насаждат право на избор на тийнейджъри да си „сменят пола“, тоест да се осакатяват с пари на данъкоплатците...   

„Ние сме обучени марксисти“ бе фразата, която премахна всички колебания в мен относно името на тази трилогия и тематичната рамка както на трилогията, така и на всяка една от трите части. 

Репликата принадлежи на Патрис Кълърс, съосновател/ка на терористичното, расово базирано движение Black Lives Matters, отговорно за палежи, разрушения и убийства през лятото на 2020 година в Съединените американски щати.  

Дълбоко се съмнявам, че тази жена и нейният мъж, който е също жена са прочели нещо от Маркс, особено като се има предвид, че самият Маркс е брутален плагиат и далеч не е ясно кое точно е негово и доколко е негово. 

Но без никакво съмнение омразата, разрушенията и убийствата – да, това е марксизъм. 

Лъжата е присъща на марксизма. Разрушението е присъщо на екстремизма.   

Изумително е, че днес тези заблудителни и разрушителни социални дистопии преживяват възход точно там, където някога моето поколение вярваше, че живее свободата.  

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

*Предговор към новата книга на Александър Урумов "Пътят към Армагедон І", която може да бъде поръчана тук.  

https://vitleem.com/mobile/product/details?Id=23&langId=0

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Александър Урумов: Кой е вярвал, че комунизмът ще се завърне от Запад?

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!