Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Веселина Томова: Призовавам всеки българин, ако все още поне малко българин, да не гласува за „ПП“ и „ДБ“ и прокситата им като „Заедно“!

На 14.02.2023 АФЕРА публикува: 

ДЖЕЙМС О’БРАЙЪН ШАНТАЖИРА БОЙКО БОРИСОВ НА СРЕЩА! СРЕЩАТА Е ЗАПИСАНА! ЗАПЛАШВА – АКО ГЕРБ НЕ ПОДПИШАТ ВСИЧКИ ПОИСКАНИ ЗАКОНИ – БОРИСОВ ВЛИЗА В СЛЕДВАЩИЯ СПИСЪК МАГНИТСКИ! ПОСТАВЯ УЛТИМАТУМ – ВСИЧКИ У НАС, КОИТО СА ПРОТИВ ДБ И ПП – НАПУСКАТ ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА!

„Професорката по изпреварване“ Веселина Томова брутално препарира целия политически елит с разкритията си.

Никой не смее да гъкне.

Никой не смее да прояви грам характер срещу башибозушкото мутренско риене на някакъв американски „началник отдел“, който с Херо Мустафа кадрува, създава партии, заличава партии, и вилнее из цяла България.

Аз, Веселина Томова, призовавам Бойко Борисов незабавно да освети направения запис от скандалната среща между него и американския пратеник!

Ако те е шубе, Боко, хитър си, намери начин и прати записа на АФЕРА!

Баш ме брига мене, Веселина Томова, че ще им разкатая американската фалимия на тия нахалници, които влизат в страната ми и мачкат брутално всичко, което не им е угодно, освен „просто идиотите“ ПП и продалите им се – ДБ!

На мене поне ми стиска!

Аз, Веселина Томова, призовавам ВСЕКИ БЪЛГАРИН, АКО  ПОНЕ МАЛКО Е ОСТАНАЛ БЪЛГАРИН В ДУШАТА СИ, ЗА НИЩО НА СВЕТА, ДА НЕ ГЛАСУВА ЗА „ПП“ и „ДБ“!

Това са продажни партии, които изпълняват единствено интересите на ЧУЖДА ДЪРЖАВА ПРОТИВ КАКВАТО И ДА Е НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ НА БЪЛГАРИЯ!

Аз, Веселина Томова, призовавам и ВСЕКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЕКТ, КОЙТО ДЕКЛАРИРА, ЧЕ ЩЕ СЕ КОАЛИРА С „ПП“ и „ДБ“, както направиха новите „проксита“ на „Златния“ /Николай Копринков/ заедно с куп още „стара пачка“ бизнесмени – тюрлюгювеча „коалиция Заедно – ДА БЪДЕ ТОТАЛНО ИГНОРИРАН ОТ ВАС, БЪЛГАРИ, И ДА НЕ ГЛАСУВАТЕ ЗА НЕГО!

ДРЪЖТЕ СЕ КАТО БЪЛГАРИ, АКО ВИ Е ОСТАНАЛА ОЩЕ МАЛКО ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО!

ПОД РОБСТВО СТЕ, БЕ, НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ?

ПОД ОТВРАТИТЕЛНО АМЕРИКАНСКО РОБСТВО И ВИ Е@АТ ДЖЕЛАТСКАТА, ГНУСНО, ПОЗОРНО И ПОДЛО!

БОЙКО НА ВСИЧКИТЕ ПОДЛОГИ, СЪЗДАДЕНИ В УГОДА НА АМЕРИКАНСКИТЕ ИНТЕРЕСИ! БОЙКОТ!

АЙДЕ ДА ВИ ВИДЯ!

Веселина Томова

afera.bg

Източник/ци: ПРИЗОВАВАМ ВСЕКИ БЪЛГАРИН, АКО ВСЕ ОЩЕ ПОНЕ МАЛКО БЪЛГАРИН, ДА НЕ ГЛАСУВА ЗА „ПП“ И „ДБ“ И ПРОКСИТАТА ИМ КАТО „ЗАЕДНО“! | SvobodnoSlovo.eu

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!