Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Александър Урумов: Беззаконието „Магнитски“ като съветски танкове


Беззаконието „Магнитски“ като съветски танкове

Александър Урумов: Цялата тази схема на сатаниста Сор.ос си има своите пипала у нас, а тези пипала у нас си имат имена

„Магнитски“ е една имперска гега, която цели да подплаши водачите на стадото и да събере в една кошара несъбираемото

Александър Урумов 

Какво общо има т.нар. закон „Магнитски“ със съветските танкове, ще попита някой?

Има всичко общо. 

Както съветските танкове налагат марионетно комунистическо правителство у нас /след 9 септември 1944 година/, така и т.нар. закон „Магнитски“ цели да наложи марионетно либерал-екстремистко правителство у нас /след 2 април 2023 година/. 

Както съветският ботуш отглежда послушен политически елит у нас /след Ялтенската конференция през 1945 година/, така и вашингтонското блато отглежда послушен политически елит у нас /след победата на джендър-детерминирания либерализъм от 90-те години досега, като изключим донякъде президентството на Тръмп, защото и тогава джендърите мишкуваха в Капитолия/. 

May be an image of ‎6 people, people standing and ‎text that says '‎י промяната продължаваме демократична българия обединение URA ×AעוS baby-dry Pampers S‎'‎‎
Facebook

Както съветското посолство командваше тогавашните политически марионетки, така и сега американското посолство командва сегашните политически марионетки. Много бързо „Херо, ела тука!“ се превърна в „Както разпоредите, Ваше превъзходителство!“.  Иначе са големи балкански бабаити, когато плашат гаргите в махалата. 

Без САЩ комунизма нямаше да се роди

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Могат да бъдат посочени много имена, които дори и родово потвържават това – техните дядовци тогава играят казачок край съветските танкове, внуците им мятат „истанбулски“ гьобеци пред задокеанските.

За да се докопат до властта, дядовците им тогава стават марионетки на съветски комунисти-терористи. 

По същата причина днес внуците стават марионетки на американски джендър-екстремисти.

Един от тях напуска Изпълнителното бюро на БСП в знак на протест срещу позицията на Нинова в защита на семейството от мъж и жена и позицията на партията срещу Истанбулската конвенция. За награда президентът Радев го направи министър във второ поредно служебно правителство. Вижте биографиите на Христо Иванов, Иво Прокопиев, Борис Бонев...и само те ли. 

Така че всичко има общо, даже и поколенчески.

А защо „Магнитски“ е беззаконие?

Защото се използва като революционен трибунал.

„Магнитски“ е старият революционен трибунал-кланица, или новият „Народен съд“ – пародия на правосъдие.

Защото е беззаконие всеки закон, употребяван не с юридическа, а с политическа цел.

Не е ли ясно каква е целта? Не е ли видно?! 

„Магнитски“ е една имперска гега, която цели да подплаши водачите на стадото и да събере в една кошара несъбираемото.

Как става това?

Удрят с тази имперска гега близък човек на политически лидер, който сега трепери от страх да не би да е следващият. Гузен негонен бяга, а пък гузен гонен – олимпийски рекорди поставя. И ако не иска да види името си написано върху следващата гега, ще скача според гегата. Като кучето, което скача според тоягата. Разбира се, никаква гаранция, че накрая няма все пак да изяде боя. 

Удрят със същата имперска гега близък човек на друг политически лидер, с най-твърдата анти-джендър позиция сред парламентарно представените партии, и то в деня на партийния конгрес. Кои са опонентите на този лидер на този конгрес и изобщо? Основно – джендър-послушковци, един от които споменатият /Господи, помилуй!/ министър. 

Както споделя марионетният център „Капитал“: „Вторият "Магнитски" е удар“ срещу определени политически партии, които са надлежно изброени, за да не стават грешки ????.

И наред с това пускат слухове през свои медии как щяло да има още имена в още списъци.

Е, това какво е, извинявайте?

Това е фашистка употреба на някакво подобие на фашисткия Закон за защита на държавата.

Някогашният фашистки закон сега е джендъристки закон – защо ли? Защото в крайна сметка служи на техните цели. Никаква корупция не ги интересува, интересува ги налагането на нов световен ред, подменящ фундамента на човешката цивилизация – семейството от мъж и жена и полът: мъжки и женски. 

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

Това е целта и всичко останало са средства, на които публиката да може да се върже. Като корупцията, например.

Само че ако Антъни Блинкен, външен министър на САЩ е толкова загрижен за борбата с корупцията може да започне от Хънтър Байдън, синчето на своя бивш шеф – вицепрезидентът Джо Байдън и сегашен негов шеф като президент. /За огромно съжаление на тази велика страна/. Може да започне и от самия Джо Байдън, който с гордост обяснява как като вицепрезидент на САЩ притиснал „кучия син“ /цитат/ Порошенко, президент на Украйна, да смени главния прокурор на Украйна в рамките на шест часа /след 0.40 мин/.

https://www.youtube.com/watch?v=S3Ibbq_LG-4 

И знаете ли какво предлага Байдън в замяна? Предлага 1 милиард долара държавна помощ.

1 милиард долара от парите на американските данъкоплатци, които дори не подозират това. И не само че предлага, но ги и дава – ето в този линк може да чуете записа от разговора му с Порошенко.

https://www.youtube.com/watch?v=7lA3oOo1oZc 

Ето защо някогашният фашистки Закон за защита на държавата сега може да се преименува на либерал-екстремистки Закон за защита на джендъра.

Някогашната жандармерия в защита на държавата днес се превръща в джендърмерия в защита на глобализацията.

Чак банално да ти стане.

Ще каже някой – не е ли прекалено?

Ми не е, ако знаете как се оказва натиск от американски високопоставени представители на Държавния департамент за налагане на този марионетен джендър-елит. А ако не знаете – тази седмица излиза моята книга „Пътят към Армагедон I“, откъдето може да узнаете. И може и да си я поръчате ето отттук: https://vitleem.com/bg-product-details-23.html 

Доволни ще останете, за разлика от джендърмерията, която ще побеснее повече от обикновено.

Ако питате какво имам предвид под „джендърмерия“, може да я видите на тази снимка.

Местните послушковци ще ги разпознаете лесно или малко по-трудно.

Един от тези марионетки, известен грантов тръбач на „обективната журналистика“ през ноември 2020  година пише следното в една издържана от американските данъкоплатци медия: 

„Опознаването на бъдещия държавен секретар на САЩ Антъни Блинкен започва не от политиката, а от една буква. Името му не се пише Anthony, а Antony, т.е. като римския пълководец Марк Антоний“.

/https://www.svobodnaevropa.bg/a/30966653.html / 

Плащат си хората за „обективната журналистика“ и си я получават.

И ето тук стигаме до тази толкова любопитна снимка от май 2016 година.

Отляво надясно – първият е Хойт Браян Йи, помощник заместник държавен секретар на САЩ, който през януари 2018 година пристига в България специално да постави ултиматум да бъде изтеглен от българския парламент един законопроект, който разкрива пълното финансиране на джендър-НПО мафията в България. 

Ето този ултиматум е съвременният аналог на съветските танкове – същият резултат с други средства. 

Вторият е грантовият „обективен“ тръбач.

Третият е тогавашният посланик на САЩ у нас, на когото му става тясно след победата на Доналд Тръмп през ноември на същата 2016 година – годината на тази снимка. 

Ерик Рубин е привикан за цял месец „на консултации“ във Вашингтон, но някак успява да се измъкне от уволнение и се завръща обратно в София. 

Както посочвам в книгата си  - първа част от трилогията „Пътят към Армагедон I:

„Официалното обяснение на сървайвъра бе, че той остава на поста си, тъй като е „професионален дипломат“, а не е политическо назначение.  https://www.novinite.com/articles/178255/US Ambassador to Bulgaria to Remain in Office under Trump

Ах! 

Разбира се, няма нищо тайно, което да не стане явно. Така след края на мандата на Рубин стана ясно дали той наистина е „професионален дипломат“, както самият той твърди и дали изобщо не е „политическо назначение“, както пак самият той твърди. 

Как стана ясно? Самият той си го е написал. Прочетете информацията, която бившият посланик на САЩ в България Ерик Рубин е публикувал на своята публично достъпна страница в Уикипедия и с която информация той видимо се гордее – как вече след края на мандата си този „професионален дипломат“ е организирал акция за събиране на финансови средства в подкрепа на импийчмънт срещу президента Доналд Тръмп.  Просто няма какво да се добави. 

За такива „професионални дипломати“, които „изобщо не са политически назначения“ очевидно става дума и в случая с господин Хойт Браян Ий – става дума за високопоставени агенти на Сорос под дипломатическо прикритие, които получават заплатата си от американските данъкоплатци, но вместо да защитават техните интереси соросоидите в Държавния департамент изпълняват заповедите на антиамериканското и антинационално глобалистко задкулисие.“ 

Следващият на снимката е – както стана ясно – сегашният външен министър на САЩ Антъни „Марк Антоний“ Блинкен. Както е посочено в неговата страница в Уикипедия – господин Блинкен е с религия „юдаизъм, католицизъм“, но според баща му никога не е бил религиозен. /Убедени сме/.

По произход е от унгарски евреи. Сексуалност – straight. /Убедени сме/.  

Но за това – някой друг път.

Дори и само посоченото дотук е предостатъчно да се разбере защо т.нар. закон „Магнитски“ е една имперска гега и ще донесе успехи в борбата с корупцията точно толкова, колкото съветските танкове донесоха свобода.

Източник/ци: Александър Урумов: Беззаконието „Магнитски“ като съветски танкове

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!