Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Марков: По политически натиск американските ни господари надминаха съветските другари. Ако пратят "Магнитски" в Унгария, Орбан ще го хвърли в Дунава - държавата му е суверенна! Радев им благодари...

Радев вместо да каже на САЩ, че този закон няма правно действие у нас, им благодари

По политически натиск американските ни господари надминаха съветските другари.

Без САЩ комунизма нямаше да се роди

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Но ние сме си винивни - 80 години стоим наведени и сме абсолютен световен шампион по РАБОЛЕПИЕ

Може да се каже, че сме на ръчно управление лично от Херо Мустафа

Георги Марков за Епицентър 

1. Америка на Байдън в нарушение на Международното право и без санкция на ООН извърши варварски нападения над съседна Сърбия. Хиляди загинали, в това число и деца, разрушени бяха мостове и заводи. В тази ужасна 1999 година най-големият глашатай на агресията в Демократическата партия е Байдън. 

2. Америка на Байдън и Сорос извърши Майдана в Украйна през 2014-а и бе свалено законно избрано правителство. Превратът бе окървавен и излъчен по СиЕнЕн. Само дето стрелците на повикания Саакашвили убиват и протестиращи, и полицаи. Посланик Джефри Пайет прави прочутата закуска и определя нерадостното бъдеще на Украйна. Прочее, елиминират Тимошенко. 

3. Виктория Нюланд точно по време на Майдана сиктирдоса ЕС, буквално каза: Майната им! 

4. Байдън не бе избран честно за президент, а чрез гласове по пощата на отдавна починали хора.

И то при свирепа цензура на Тръмп - Мъск разкри, че ФБР е разпоредил на Туитър да не разгласява преди изборите данните от загубения лаптоп на Хънтър Байдън, защото ще компрометира баща му.

В момента Републиканското мнозинство в Камарата на представителите извършва разследване на случая. С очите си видях по Fox News как Джим Джордан, шеф на правната комисия, разпитва уволнените вече трима бивши шефове на Туитър. 

5. Два дни преди междинните избори през ноември 2022 г. става ясно, че има укрита специална класифицирана информация в офиса и дома на Байдън като вицепрезидент. Но случая е потулен, докато мине вота, за да не даде отражение на демократите и резултата им. 

6. Екипът на Байдън толерира гей браковете, третия пол и джендър идеологията в училищата. Нещо недопустимо по българската конституция и християнската православна вяра. 

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

7. Америка на Байдън поощрява миграцията, опитвайки се чрез Глобалния пакт на ООН да я наложи като човешко право. България не подписа този пакт и не желае да става мигрантска страна. 

8. Прокурорите в САЩ се избират с помощта на Джордж Сорос и то от години. За това публично призна през август 2022 г. в американските медии самият милиардер, основен спонсор на демократите. Искал прокурорите да са прогресисти. 

Ние пък си ги искаме традиционналисти. Не си даваме Гешев на Сорос. Една Кьовеши стига на Балканите. 

9. В Америка престъпността при Байдън взе такива размери, че половин Ню Йорк се изселва от уплах в Далас и Флорида, където губернатори са републиканци. От Калифорния за 2022 г. са избягали 350 000... 

Байдън уволни Шокин, главния прокурор на Украйна, чрез президента Порошенко, защото проверява енергийния гигант Burisma, където синчето Хънтър взима по 50 000 долара на месец за алкохол, наркотици и мадами. Това признава Шокин в книгата си. 

10. Американскито посолство, иначе много словоухотливо, мълча при ареста на Борисов, обявен за незаконен от българския съд, за бившите хора на Рашков и боклуците на Морфов. Не дай, Боже, арестуват Прокопиев и Си Ен Ен ще се разплаче и ще довтаса. 

11. Америка на Байдън се радва, че срещу няколко десетки милиарда отслабва Русия чрез войната в Украйна. Но не отговаря на въпроса засилва ли се Украйна и какво ще остане след последния украинец. 

Като гледам по унгарската телевизия насилствената мобилизация в Закарпатието и Одеса, изглежда украинската армия уредява - танкове ще има, ама без танкисти.
___

Като български конституционен съдия аз съм за другата Америка, зад която също стоят 75 милиона избиратели - тази на Тръмп. Защото се извини на сърбите за войната 1999 г. и нарече войната "украинската лудост". Той може да я спре, защото е срещу глобализма, цветни революции и МАЙДАНИ. Защото е срещу джендър идеологията и незаконната миграция. Защото е "за" национален суверенитет, историческата памет и християнски ценност. 

В България Сорос иска да уволни главния прокурор отдавна и да сложи комунистическото отроче и правна нула Христо Иванов. Ама нашата прокуратура е част от съдебната власт. Ето защо е независима от другите власти По света и у нас. 

PS. Ако пратят закона "Магнитски" в Унгария, Орбан ще го хвърли в Дунава, защото държавата му е суверенна, за разлика от България, която е колония. Странно, че американците не знаят, че този закон няма правно действие у нас по решение на Върховен съд. Радев вместо да им каже, им благодари? По политически натиск американските ни господари надминаха съветските другари. Но ние сме си винивни - 80 години стоим наведени и сме абсолютен световен шампион по РАБОЛЕПИЕ.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Генерал Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Източник/ци: Марков: Ако пратят "Магнитски" в Унгария, Орбан ще го хвърли в Дунава - държавата му е суверенна!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!