Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Може и да не съм права, но според мен американците доста олекват с тези списъци

Borqna Borisova

Може и да не съм права, но според мен американците доста олекват с тези списъци. Първият път всички доста се стреснаха, дори лицата от списъка се притесниха. Оттогава изтече много време. На практика всички тия от първия списък, не само си живеят спокойно и си гледат живота, но и активно участват в политическия и икономически живот в България. Ако трябва да обобщя резултатите от първия списък Магнитски за България - засегнатите тържествено си го преместиха от единия в другия крачол.

Да поставиш Владислав Горанов в един списък с Николай Малинов пък показва пълното им непознаване на българската народопсихология. Специално за Малинов, попадането му в този списък е вид присъден орден за заслуги. Та по-скоро ще се радва на попадането си в списъка. А Горанов пък разбрахме, че се е возил в джипката всеки ден с човек, който изобщо не го познава. Овчаров е ясен. Дреме му за списъка.

Та, ако може някой по-добре запознат да ме просветли какви са РЕАЛНИТЕ РЕЗУЛТАТИ от обявяването на този списък и как точно НА ПРАКТИКА се ограничават въпросните персони.

Елена Гунчева-Гривова

Някои очакваха в "Магнитски 2" да видят имената на Борисов и Гешев... няма как лидерът при чието премиерстване е сключена сделка за F-16 за милиарди със САЩ, да бъде вкаран в корупционен санкционен списък на... САЩ

Овчаров за "Магнитски": Целта е да не купим руско ядрено гориво. Срам ме е от реакциите на нашите институции

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!