Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Задава се бедствие! Огромно бедствие, което ще донесе огромни беди на България!

Димитър Байрактаров

Задава се бедствие! Огромно бедствие, което ще донесе огромни беди на България! Бедствието ще бъде предизвикано от политическата класа, която е заслепена от алчност и не желае да отвори дори и едното си око, за да погледне какво е сътворила и какво бедствие ще ни стовари.

Жаждата за пари, която преминава през обслужване на чужди интереси се превръща в лесен повод за създаване на безпринципни коалиции, на които им липсва един важен елемент?!

Този важен елемент е гражданска организация с чисто име, което да послужи за легитимация на безпринципните коалицийки. Иии..., коалицийките удариха греда!

Оказа се, че гражданската организация с чисто име не се продава и не желае да лъже народа и да участва в безпринципни политически коалиции!

Оказа се, че гражданската организация притежава морал, който не се продава за няколко депутатски места и обслужване на чужди интереси за няколко сребърника!

Гражданската организация ясно заяви, че партийният модел, който се диктува от послушни партийни вождове е провален, а България и българският народ не са за продан.

Задава се огромно политическо бедствие!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!