Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Васил Михайлов: Трябва ни един Петко Войвода като противовес на невменяемите хрантутници!

Васил Михайлов призна, че е загубил вяра в родната политика!

Големият Васил Михайлов навърши 84 години и призна, че вече няма нито от кого да се бои, нито да си мери приказките. Особено, когато му е дошло до и над гушата от родната политическа пасмина. Михайлов е убеден, че точно сега, в този момент, на България й трябва един Петко Войвода.

Васил Михайлов прям и железен, както винаги!

„Де да се появи един Капитан Петко! Такъв човек ни е нужен сега, да ги оправи тези хрантутници в парламента и не само там, а във всички държавни институции. Такъв хаос и беззаконие не са били в тази държава, аз не помня такива времена“, заяви Михайлов.

Актьорът призна, че винаги се стреми да гледа позитивно на нещата, но не крие, че го е обзела апатия и безверие. Това е нещото, което не му харесва и се мъчи да промени в себе си, но случващото се в родината не му дава голям шанс.

Васил Михайлов не крие и че е потресен от новия „морал“ и упадъка на всички човешки и християнски ценности в Западна Европа. А „иновациите“, както ги нарича, го оставят без думи.

„Тези дни четох, че имало идея да се променя думата „Отче“ в молитвата „Отче наш“, щото трябвало да бъде „полово неутрално“. Е, това ако стане, човечеството да се счита погубено. Погубено от себе си. Невменяеми хора са на ръководни постове и у нас, и в ЕС, това трябва да спре“, гневи се Васил Михайлов.

Източник/ци: Васил Михайлов: Трябва ни един Петко Войвода като противовес на невменяемите хрантутници! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!