Следвайте "Буднаера" в Телеграм

МАГНИТСКИ МИ Е ПЕЕВСКИ

Евроатлантиците са в телешки възторг от наложените от САЩ нови санкции на петима българи по закона Магнитски. Щях да бъда в шок, ако случайно, ама съвсем случайно, в списъка на корумпираните бях видяла например Бойко Борисов и Иван Гешев. Ма не, те не са таквиз хора!

САЩ си имат някакъв закон, който по незнайно какви причини има правно действие според някои на територията на колония България. Правно обяснение няма. Тук правото е на силата.

А сега да бъдем практици. След като му наложиха санкциите по Магнитски, Пееввски бавно и тържествено под звуците на американския химн си го премести в десния крачол. Или в левия – по избор. Никой журналист не разучи по какъв начин са се отразили санкциите. На практика той не може да получава никакви пари. Барем някой да беше се позаинтересувал как точно си е получил заплатата като депутат. Но тази толкова интересна тема е силно безинтересна за журналистите.

САЩ явно не осъзнават колко олекват специално в България с тези глупости. Ако нямаш силата да наложиш спазването на един закон, той си остава само пожелание. А тук нито някой има намерение да спазва американските закони, нито пък е редно. Територия, в която Николай Малинов е по-голямо корумпе от Бойко Борисов, съществува само в приказките. Които САЩ разказват на невменяемите….

Елена Гунчева-Гривова

Източник/ци: МАГНИТСКИ МИ Е ПЕЕВСКИ – POGLED.EU

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!