Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Дали си спомняте вече, когато неотдавна радевият военен министър-служебник каза, че украинският посланик знаел абсолютно всичко с което разполагала българската армия?

Ще ви припомня нещо!

Дали си спомняте вече, когато неотдавна радевият военен министър-служебник каза, че украинският посланик знаел абсолютно всичко с което разполагала българската армия? Дори имал подробен списък с номенклатури и бройки, който носел със себе си където ходел по държавните институции. Доколкото знаем всички Украйна не е член на НАТО и странно откъде се е сдобила с толкова подробна информация за българските отбранителни способностни, че чак радевия военен министър да ги потвърди като достоверни. Този неоспорим от никого факт доказва, че държави извън НАТО разполагат със строго секретна информация за нашите въроъжени сили и това не притеснява българските служби за сигурност. Не притеснява и Главния прокурор Гешев, който би трябвало да се самосезира за такава открита заплаха за националната ни сигурност.

Но не се случи! Защо?

Нито една медия, журналист или политик не трепнаха пред този чудовищен пробив в сигуността. Питам вас: Ако Украйна знае всичко това и то потвърдено от министъра на отбраната е вярно, защо същите тези неща да не ги знае и целия свят? И защо това не притеснява нашите държавни ръководители, прокуратурата и специалните служби? Защо, уважаеми съграждани? Защо, българи-данъкоплатци?

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Според мен пред очите ви се разигра и разиграва най-тежкото престъпление срещу вашата Република - държавна измяна. Има конкретни лица които са предоставили услужливо и противоконституционно секретна информация на украйнския посланик с която открито се шантажираха и изнудваха държавните органи. Вследствие на това България беше принудена да даде огромно количество оръжие и боеприпаси, което пряко и непосредствено заплаши националната ни сигурност. И продължава да я заплашва, докато вие бездействате.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Кое може да бъде това лице?

Единствения овластен човек, който декларира и с това постави професионалния си авторитет под съмнение е военният министър. Той лично каза публично, че въпреки даденото най-голямо количество оръжия и боеприпаси от България, военната ни сигурност си оставала същата. Вие вярвате ли на подобни думи? И имате ли себеуважение ако ги приемате за вярни? Радев, господа, извърши националното предателство, макар, че опита да си измие ръцете с други политически комисионери. Направи го безскрупулно.

Може да не ви харесва, но е истина! Дяволът има ангелско лице, не го забравяйте.

Николай Марков

Българско оръжие стига до Украйна и “Ислямска държава” по една и съща бизнес схема

Източник/ци: Дали си спомняте вече, когато неотдавна радевият военен министър-служебник каза, че украинският посланик знаел абсолютно всичко с което разполагала българската армия? | SvobodnoSlovo.eu

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!