Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Едни дават оръжия, други дават помощ. В ЕС само 8 от 27 държави помогнаха, другите 19 не искат. Сред нежелаещите е и Германия, която

Едни дават оръжия, други дават помощ. Объркаха се двата потока тези дни. Дарения, ама трябва да проверяваш кой на кого какво е дарил. Едни дарили танкове, оръжия и пари за Зеля, други дарили хора, храни, пари за спасение.

А най-важното, което разбрахме е, че ХУМАНИТАРНАТА ПОМОЩ Е ПОД САНКЦИИ ПОНЯКОГА. Лицемерието и същността на Запада по отношение на Сирия лъсна до дъно! Нали си давате сметка, че Западът не се държи само към Сирия така. Щом се държи към Сирия така, то значи същото е и държането му към всеки друг. Не обръщайте внимание на сладките им приказки, Западът не е приключил живота си като колонизатор и господар на всичко и всички.

Обаче не е само Сирия, и към Турция така постъпват. САЩ тепърва ще изпраща хора в Турция. А от ЕС само 8 от 27 държави помогнаха, другите 19 не искат. Сред нежелаещите е и Германия, която има най-голямата турска диаспора в света. Не знам какво да кажа, но знам, че е напълно възможно Германия ДА НЯМА ФИЗИЧЕСКА И ИКОНОМИЧЕСКА СПОСОБНОСТ ДА ПОМАГА НА КОГОТО И ДА БИЛО, ЗАЩОТО ЗАГИВА. Великобритания, която залага на Турция много в игрите си, не реагира сега.

Много се радвам, че въпреки всичко България се включи. Много се радвам и за Гърция. Така се прави – Обичай враговете си! Макар, че аз в Турция изобщо не виждам враг.

Съдбата на всеки, който иска да продължи да използва другите, е определена – ще загине. Рано или късно. Идват времена на повече братство и взаимна изгода между хората и държавите.

Сеизмолозите от цял свят се обединяват около мнението, че това земетресение е едно от най-големите в историята на измерванията на земетресения. 

СЪДБА ИЛИ НЕЩО ДРУГО

За мен е ясно символичен факта, че разместването на земните пластове СБЛИЖИ Турция със Сирия, като се съобщава за цели 3 метра приближаване. Няма случайни неща. Турция има роля, считам, че геополитическият анализ на земетресението от 6 февруари 2023 година е супер интересен, но ще го направя под една или друга форма скоро.

Това, което ще пребори тъмните е доброто между хората. Срещу доброто те са безсилни. Да отвръщаш на злото с добро, ето това е начинът, това е задачата. Който може, нека го прилага. Защото много няма да могат.

Анастасия Гешева

http://pogled.eu

Носителят на „Пулицър“ Сиймур Хърш: Американски водолази поставиха взривното устройство под "Северен поток", а норвежците го задействаха

Източник/ци: Едни дарили танкове, оръжия и пари за Зеля, други дарили хора, храни, пари за спасение | SvobodnoSlovo.eu

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!