Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Владимир Путин: Лошата Русия е в Турция и Сирия, за да помага! Къде е добрата Европа?!

Владимир Путин зададе риторичен въпрос след земетресението!

Адското земетресение в Турция и Сирия, което доведе до хиляди жертви и още повече ранени, накара целия свят за изтръпне. Но докато едни си останаха просто „изтръпнали“, то други моментално реагираха и задействаха „машината“. Да, става реч за Владимир Путин, който светкавично се свърза с колегата си Ердоган и изпрати помощ на всички нива.

Владимир Путин с огромна подкрепа към Турция и Сирия

Русия веднага прати стотици екипи и техника за медицинска помощ, самолети, провизии и хранителни продукти, преведе и големи парични суми за борбата с щетите, които са опустошителни. А това, което от Запад не искат да признаят и не им отърва, както каза руският лидер е, че Русия помага и на двете пострадали държави, защото ЕС и пръста си не мърда за сирийците.

„Всъщност ЕС толкова прави и за Турция, досега едно нищо. България издпрати помощи, Азербайджан също, но къде е голяма Европа?!

Санкциите на ЕС и САЩ срещу Сирия блокират кампании за помощ на пострадалите при земетресението

От дни лошата Русия е в Турция и в Сирия, за да помага, а добрата Европа?! Къде е тя и смята ли да помогне с нещо реално и различно от „морална“ и „духовна“ подкрепа?!“, иронично попита Владимир Путин.

Знаем, че отношенията на Русия и Турция останаха добри, въпреки войната и че Ердоган отказа да предприеме и да подписва безумни санкции срещу Русия.

СЪДБА ИЛИ НЕЩО ДРУГО

Носителят на „Пулицър“ Сиймур Хърш: Американски водолази поставиха взривното устройство под "Северен поток", а норвежците го задействаха

Източник/ци: Владимир Путин: Лошата Русия е в Турция и Сирия, за да помага! Къде е добрата Европа?! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!