Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ЗА МАКЕДОНЦИТЕ - КАТО НЕ ИСКАТ МИРА, ЩЕ ИМА.....

Елен Гунчева

ЗА МАКЕДОНЦИТЕ - КАТО НЕ ИСКАТ МИРА, ЩЕ ИМА.....

Македония. В момента голям проблем и практически враг на България. И да напомня, че сами си го направихме. Защо трябваше изобщо да ги признаваме, преди с вилата на врата да сме си уредили нашите въпроси? Защо трябваше да им подаряваме оръжия и танкове? Защо трябваше да ги подкрепяме? Защо на македонеещи се българи трябваше да даваме български паспорти?

Но пък, било, каквото било. Сега какво е положението - имаме комплексиран, злобен народец, който се опитва да докаже, че изобщо съществува с тази си идентичност. Подкрепян от САЩ и ЕС СРЕЩУ България. Проблемите ще се задълбочават, защото ние нямаме държавници, а женски органи на власт - и даже няма да се извинявам за цинизма, защото това е най-мекото, което мога да кажа за последните министри на външните работи и премиери.

Президентът Радев за пореден път се показва като страхливец. Служебните му правителства нямат кураж, ум, смелост и каквото още решите, да защитят българските интереси или поне да ограничат униженията за България от страна на американските любимци на запад от нас. Не им стиска на Радев и случайниците му в правителството да направят нещо. Декларацията на външно прилича повече на изявление на изоставена съпруга, която се надява неверникът да се върне при нея и затова не иска да го дразни. Унижение и срам! За всички ни!

Трябва НЕЗАБАВНО да се преустановят дипломатическите отношения с Македония, да се постави въпроса твърдо в ЕС и да се отнемат ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТИ на македонеещите се. Който се чувства българин, добре дошъл в България, да се отпуснат някакви помощи, както например на украинците. Но български паспорти - никога вече. Като не разбират от мира, ще има ......!

Елена Гунчева-Гривова

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!