Не ми се мисли какво ще стане като въведат официално хлебарките за храна? Бъдете здрави и не преяждайте!

Димитър Байрактаров

Днес Русия отговаря на малоумните европейски санкции, като спира износа на петрол на пределни цени. Тази ответна мярка ще доведе неминуемо до ново повишаване на цените на горивата, а е напълно възможно и да има недостиг на горива.

Европа за пореден път демонстрира, че е поверила съдбата си на малоумни политици, които вече открито се кланят на задокенските си господари. На този фон Франция се тресе от протести срещу пенсионната реформа на Макрон, който иска французите да се пенсионират на 64 г., а не както досега на 62 години.

Като се замисля, че нашият Калфин ни натресе пенсиониране на 65 години със сигурност французите ги плашат с нас. У нас обаче, тази реформа бе приета безропотно с ясната представа, че всеки, който достигне до пенсия може да се счита като спечелил шестица от тотото.

Не ми се мисли какво ще стане като въведат официално хлебарките за храна? Ама, така е, като се отучихме да си гледаме прасета, кокошки и домати по къщите, щото било антиевропейско, ще ядем хлебарки и ще Одим пеша! Бъдете здрави и не преяждайте!

Интервю с овца

Спиш ли бе народе? Крадат те.

Полк. Николай Марков: Най-страшното за мен е България да бъде въвлечена реално в поредна национална катастрофа, което винаги е било въвличане във военни действия. А сега е налице такъв феномен

Западът вече мечтае за колониалното бъдеще на Русия и изземването на нейните ресурси

Андерс Фог Расмусен към Елена Йончева: Всяка държава решава за войски в Украйна (23,4% от младите искат да бягат от България)

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!