Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ген. Димитър Шивиков изрази съмнения относно победата на умно-красивия либерал-комунизъм срещу Русия: Нашите политици да започнат да тренират целуване на ръка на Путин

Димитър Шивиков

Към всички евроатлантически г@золизци тренирайте как се прави дълбок поклон и целува ръка за прошка! Опреснете си руския език, защото скоро ще ви трябва, когато се наредите първи в редиците, за да целувате ръцете на Путин и да му се вричате във вярност. Всички вие сте факири по политически пируети!

Зеленски тайно моли Запада за ядрено оръжие срещу Русия

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Димитър Байрактаров

Направо съм възмутен! Как така войнолюбците не са излезнали на протест пред американското и германското посолства и да скандират срещу Байдън и Шолц, че отказват да дадат на Зеленски самолети?

Зеленски тайно моли Запада за ядрено оръжие срещу Русия

Ама, може ли такова безобразие? И защо площадите са празни и не се веят украински знамена? Ало, войнолюбците, да не би да търсите руски знамена, за да се изтъпаните първи пред руското посолство, за да се подмазвате на Елеонора Митрофанова?

Сега се оказа, че и в еврозоната не ни искат, защото сте ограбили държавата и за европейските хищници не е останало нищо! Въобще, драмата е пълна! Скоро ще започна да гледам и телевизия, за да се забавлявам на сменената линия за пропаганда!

Западът вече мечтае за колониалното бъдеще на Русия и изземването на нейните ресурси

Андерс Фог Расмусен към Елена Йончева: Всяка държава решава за войски в Украйна (23,4% от младите искат да бягат от България)

Полк. Николай Марков: Най-страшното за мен е България да бъде въвлечена реално в поредна национална катастрофа, което винаги е било въвличане във военни действия. А сега е налице такъв феномен

Интервю с овца

Един милиард комисионни от оръжие за война срещу Русия е добре, нали?

14 000 лв. заплата в министерството на отбраната, но казваме, че „пари няма“, разкри депутат

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!