Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Радостин Василев: Не съм влязъл в политиката с трабантче, бе! Мерцедесът ми е 140 бона

Руди Гела продължава да наглее!

Депутатът Радостин Василев не спира да отвращава народа. След като се превърна в един от най-големите предатели в НС, преминавайки от „Има такъв народ“ в „Продължаваме промяната“ за няколко седмици, Руди Гела не е харесван от почти никого.

Не е харесван не само заради предателството, което извърши, а и заради високопарното си поведение, което отблъсква хората. Той не спира да демонстрира, че разполага с пари, при положение че има световна финансова криза и мнозина едва свързват двата края.

Наскоро Василев подкара нов „Мерцедес“ тип джип. Автомобилът се оказва, че не е чисто нов, а на 2-3 години. Това стана ясно от отговор на депутата на въпрос на журналиста Николай Караколев.

Именно варненският репортер твърди, че колата, която Руди Гела шофира, струва 140 000 лв. Откъде има такива пари Василев, не е ясно.

„Радостин Василев не е влязъл в политиката с трабантче, бе!“, отсече Руди Гела.

Радостин Василев не може да кара „Трабант“

В момента прокуратурата разследва случая и е твърде възможно да се потърси съдебна отоворност на Радостин Василев за придобиването на въпросния автомобил.

Иван Гешев е близък до Бойко Борисов и затова, когато има шанс срещу някого от ПП, не си поплюва. Той вече е повдигнал обвинение на Василев и то е за заплаха.

Миналата година в скандален аудиозапис се чу как Руди Гела заплашва депутатката Христина Иванова от ИТН. Първоначално се опитваше да я убеди да напусне партията заедно с него, а после премина към директни заплахи.

Източник/ци: Радостин Василев: Не съм влязъл в политиката с трабантче, бе! Мерцедесът ми е 140 бона

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!