Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Истина ли е? Шофьор на кмет от ДБ дарил 200 бона на "Да, България"

Бившият атакист Владислав Лалов направи шокиращо разкритие за даренията за партия "Да, България". Фъв Фейсбук той пише, че 200 000 лева са били предоставени на политическата формация от шофьора на столичната община Слатина. 

Ето какво написа Лалов в своя профил във фейсбук:

Явор Вълканов Калудов, един от най-големите дарители на партии в историята на България. Дарил е почти 200 000 лв. на "Да, България". И тук идват едни въпроси:

1. Какво работи този човек?

2. Как се издържа?

3. Как е свързан с "Да, България"?

И изведнъж се оказва, че е ШОФЬОР на Георги Илиев, кмет на "Слатина", точно така - "Да, България".

Сериозно дарение за един шофьор, не мислите ли? Каква ли му е заплатата?

Eто и какво обяснява самият Калудов пред OFFNews преди няколко месеца за произхода на сериозните финанси: 

"Това са дивиденти от фирма, работеща на румънския пазар, в които имам дял. Занимава се с търговия на хранителни стоки и напитки, основно по големите вериги. Хранителната индустрия се развива много добре на румънския пазар, който е около пет пъти по-голям от нашия и определено с по-свободен достъп и конкуренция, както и с повече възможности.

Това е семеен бизнес. Нито съм го създал сам, нито съм едноличен собственик - имам 20% дял, не се занимавам с оперативната работа - фирмата си има управител и персонал. Участвам предимно когато трябва да се вземе стратегическо решение за развитието на компанията.

Идеята за този бизнес и много от изпълнението му е благодарение на баща ми, който вярва в семейните ценности, в това, че нещата се правят заедно и когато имаш успехи, ги споделяш с детето си. И смятам за естествено, че предпочитам да развивам нещо заедно с баща си, или да продължа нещо, започнато от него, в Румъния, или където и да е''.

Древни мъдрости: Правилният начин за боравене с пари

Източник/ци: Истина ли е? Шофьор на кмет от ДБ дарил 200 бона на "Да, България" - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!