Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Максим Генчев: Румен Радев е най-великият държавник в историята на България!

Максим Генчев смята, че по-добър от настоящия президент в политиката няма!

Една от най-скандалните личности в общественото полезрение в момента застана плътно зад Румен Радев. Режисьорът Максим Генчев, когото почти цяла България хули усилено заради филма му „Ботев“, се оказа в близки взаимоотношения с държавния глава.

Дъщерята на ген. Радев Дарина ще бъде в главната роля в следващия филм на Генчев, който ще бъде финансиран от БНТ. Това поставя много въпроси относно връзките, които 68-годишният режисьор има.

Още преди година той е поканил Румен Радев на премиерата на филма за Христо Ботев в кината. Президентът отишъл, изгледал го и възкликнал, че много го харесва.

Максим Генчев е голям фен на Румен Радев

Максим Генчев неслучайно повтаря навсякъде, че Радев е най-добрият и го възхвалява толкова. Наскоро пак се изказа в негова подкрепа.

„В историята на България няма по-велик държавник от Румен Радев. Той умее да общува и със САЩ, и с Русия. На това му се вика дипломат. Браво!“ – категоричен е Максим Генчев.

Той е критикуван не от вчера. Критиките към Генчев започнаха още преди 8 години, когато излезе филмът му „Дякон Левски“. Тогава пак бе обвинен, че преиначава историята и се гаври с национален герой.

Вече валят предположения, че Максим Генчев успява да намери финансови източници на филмите си благодарение на Румен Радев. Дори някои считат, че президентът лично му е дал пари на ръка за филма за Ботев.

Източник/ци: Максим Генчев: Румен Радев е най-великият държавник в историята на България!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!