След „усвоени“ милиарди: Вижте дарителите на ГЕРБ – доктор с 1,5 млн. заплата на година и лидер на СДС, от Бойко нито лев (ДОКУМЕНТ)


НАП ще се поинтересува ли от дарителите на ГЕРБ?

Дарителите на хунтата ГЕРБ, която „усвои“ милиарди на гърба на народа, лъснаха! Сред щедрите към хунтата са доктор с годишна заплата от космическите 1,5 милиона лева, както и регионален лидер на патерицата СДС.

Това научи Narod.bg от публикация на Георги Георгиев – Гошо Боеца, основател на БОЕЦ.

Ето пълния текст:

ВИЖТЕ дарителите на ГЕРБ. Не е скандално, срамно е! Срамно е, че тази организирана престъпна група е „усвоила“ няколкостотин милиона само от партийна субсидия и още няколко десетки милиарда от бюджет, общини и европейските фондове, а почти няма дарители и собствени приходи!

На това му се вика паразит. Пример, че тези са свикнали само да взимат, а не да дават. Видно, че Бойко Борисов например НЕ Е дарил нито лев на собствената си партия.

Все пак има малко информация на официалният сайт на ГЕРБ. За 2011 г. списъкът е без имена и данни за дарителите – прилагаме снимка. Пълна прозрачност, както се казва.

За 2019 г. има публикувана една декларация за дарение от 8000 лв. от Кирил Панайотов – гр. Русе. Можем обосновано да предположим,  че това е същият Кирил Панайотов, шеф на една частна русенска клиника, който стана известен, като редовен рекордьор по заплата сред болничните шефове – над 122 000 лв. заплата на месец или около един милион и половина годишна заплата и то в най-тежките ковид години, когато здравната система изнемогваше, а на медиците на първа линия даваха по хиляда лева. 

Клиниката, която е ръководил Панайотов, има договор със Здравната каса. Фактически е дарил около една своя надница. Интересно е и че ГЕРБ са публикували декларацията на Панайотов с всичките му лични данни – ЕГН, номер на лична карта и дата на издаване,  адрес и т.н. Заличили сме ги.

За 2021 г. също са публикували данни за няколко дарители. Има интересни имена, влезте в сайта и ги разгледайте.

Някои са известни с получените по времето на ГЕРБ милиони от обществени поръчки. И са дарили някой лев.

Дето се вика – захлебили са. Прави впечатление Генади Велков – областен председател на СДС Видин, който е дарил рекордните 9500лв на… ГЕРБ! 🙂  Много алтруистично! В момента кмет на Видин е Цветан Ценков – бивш депутат от НДСВ издигнат от СДС, а шефа на СДС е най-големият дарител на ГЕРБ.  Знаем как звучи, ама не е смешно.

Древни мъдрости: Правилният начин за боравене с пари

Източник/ци: След „усвоени“ милиарди: Вижте дарителите на ГЕРБ - доктор с 1,5 млн. заплата на година и лидер на СДС, от Бойко нито лев (ДОКУМЕНТ) - Narod.bg

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!