Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лена ще съди Слави? Автогол!

Николай Бареков Буден Журналист: Когато красотата, талантът и качествата се съчетаят в едно цяло, дължината на мустака няма значение. Път на младите. Старите пускаме бради и лягаме като Дългия с пуканките на дивана пред телевизорите.

Милена Върбанова

„Някои медии оглушително думкат тъпана, че Гладната Хиена ще съди Слави за десет хиляди лева! Ей, не се наяде това момиче! Да съди единствения мъж, който й е подарил песен! Тя песента се оказа крадена, ама в чалгаджийските среди въображението е кът и парчетата се рециклират! Пък и „авторът“ на оригинала успокои обществото, че не бил карезчия.

Макар че какво са десет хиляди за Слави и Ленка? Той е милионер, а на нея само хонорарът за „юридически съвети“, осигурен й от Киро, е 14 бона на месец!

Автогол обаче ще си вкара Ленчето, ако тури Гологлавия на подсъдимата скамейка! Нали аверите му ще заседнат под прозорците на съдебната зала и цял ден ще друсат „Уморена кака Лена“! Рекламата на частушката и огромният й търговски успех ще бъдат гарантирани! Ще гърми по всички гари и пазари и даже на Дондуков 1 и 2. Кака Ленка е уж божем „юрист“, ама не разбира много от юридически казуси. Алчността и егото й я заслепяват.

Колкото повече се сили да запушва устата на всенародната подигравка, толкова по-оглушително ще гърми тя! Заслужените майтапи не се спират със съд. Даже по бай Тошово време вицовете бяха по-силни от милицията. Можеш ли да съдиш мълвата? Тя има не едно, а милиони лица!“

„Някой беше писал, че на каквито и парапети и самолети да се е качвала Ленушка, все пак Боковата ПКП винаги ще държи първото място!

Но знаете ли, като се замислих по въпроса, осъзнах, че България за тези 33 години демокрация, е имала не една, а цели три ПКП. Ами да – пребройте:

Проста Кърджалийска П*… – Караянчевица – една!

Проста Кирова П*… – Лена Гладната Хиена – прави две!

А като върнем лентата назад в благословената ера на приватизацията, се оказва, че сме имали и трета ПКП – Проста Костова П*… – Надето, бе хора! Н.П. г-жа посланик Нейнски!

И тия П*… са само върхът на айсберга. Всички етажи, зали, коридори и килерчета на властта в Доминион България, са бъкани с нагъчкани една до друга и една върху друга ПКП – Прости Калпави П*…, които жизнерадостно шават като глисти в детско цукалце. Прости П*… от женски и мъжки пол, оплетени като спагети, на гроздове! Даже можем да сменим името на „Продължаваме Подмяната“ с по-краткото и по-честно „Прости П***и“.“

„От мъжки и женски пол ли казах? Уф, извинявайте за остарялата терминология! Всички джендърски полове са представени в пълен комплект в българската политика! А да ви кажа правичката – и уморена кака Лена май мяза малко нещо на джендърче. Чудех се на какво ми прилича – да, точно на такова „нещо“. С поличка и годежно пръстенче. Само че за определението „джендър“ никой никого не може да осъди! Нека само се опита! Никой български съд няма да приеме жалбата му! Вижте Мбапе и „възлюблената“ му! Джендър не е обида, а най-голямата похвала в неолибералния свят, в който искат да ни разтворят типове като Киро и Лена!

Защото едно е сигурно – дойдат ли отново на власт духовните и физически джендъри от ПП, Истанбулската конвенция ни е в кърпа вързана“

Източник/ци: ЛЕНА ЩЕ СЪДИ СЛАВИ? АВТОГОЛ! – POGLED.EU

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!