Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Очевидно всичко е планирано срещу Европа и фактите го доказват:

Няма налично описание на снимката.

Йордан Халачев

Войната в Украйна е война срещу Европа,водена от Вашингтон и Лондон.Войната в Европа беше планирана и започната от САЩ и НАТО през 2014 г. със съдействието на европейските им агенти. Това се доказва от безсрамните изявления на Меркел и Оланд,които признаха, че никога не са имали намерение да изпълняват Минските споразумения.Оказва се, че Запада е измамил Кремъл, защото през цялото това време НАТО въоръжава и подготовя режима в Киев за война.

Американците "отрязаха" ЕС от Русия,вероятно чрез американски агенти внедрени в ЕК и правителствата,американските телевизиите и пресата в ЕС завладяха медийния пазар и настроиха европейците срещу руснаците.

Най-страшният кошмар за САЩ и Британия винаги е била идеята "От Лисабон до Владивосток" и това е основна причина за войната.Европа в съюз с Русия щеше бъде силна и конкурентна, както политически, така и икономически, културно и социално и това бе кошмарът за англосаксонците и бе в разрез с намеренията на Вашингтон и Лондон.

Броят и обхватът на санкциите които САЩ принудиха ЕС да наложи на Русия показа, че бандитският план е съставен отдавна. Това се оказа истинска война, на американците не толкова срещу Русия,а най-вече срещу Европа. След като прекъснаха евтиния тъбен газ,те успяха да я съсипят и смачкат, като радикално увеличиха износа на втечнен природен газ, произведен в САЩ, за Европа,на цени в пъти по-високи, отколкото в САЩ и конкуренцията стана невъзможна. Изработиха ЕС и с нефта и другите суровини.

Очевидно всичко е планирано срещу Европа и фактите го доказват:

Тази година Русия отчете рекорден излишък по текущата сметка от 220 милиарда долара, два пъти повече от година по-рано,призна The Economist.

Нефтопродуктите от Русия, които са преработени извън Русия, няма да подлежат на тавана на цените. След това те няма да се считат за руски, следва от предварителната инструкция на Министерството на финансите на САЩ.Танкерът Energy Triumph под британски флаг тръгна от Русия за Испания с 1 милион барела петрол.

Притокът на чуждестранна валута помогна на Русия да финансира вноса. Много западни фирми спряха да продават стоки и услуги на Русия. Но компаниите в други части на света са щастливи да помогнат: китайските и индийските например вече се активизираха. Турция и Индия изглежда се превърнаха в посредници на западните компании за заобикаляне на санкциите.

Китай,Индия и Русия са най-големите производители на пшеница в света.Pycия e тpeтият пo гoлeминa пpoизвoдитeл нa пшeницa в cвeтa и нaй-гoлeмият cвeтoвeн изнocитeл нa пшeницa.

Реалните икономически данни рисуват смущаваща картина за Запада: руската икономика е в по-добра форма, отколкото Западът очакваше, когато налагаше своите санкции, а Европа,прикована от главоломно високите цени на енергията,изпада в рецесия,заключи The Economist.

Колкото и да е странно,благодарение на санкциите,в края на 2022 г. Русия се върна в групата на десетте най-силни икономики в света.Сега е на 9-то място, пред Италия, Бразилия и Южна Корея. Преди санкциите, миналата година Русия беше на 11-12 то място.

Всичко това доказва,че войната на англоезичния свят е срещу Европа!САЩ използваха украинската криза, за да дестабилизират цяла Европа.

Йордан Халачев
Оказа се,че не само Европа,а и други "съюзници" и врагове на САЩ пострадаха от действията им:От януари до октомври 2022 г. Швейцария е „загубила“ 226,6 милиарда долара от международните си резерви и стана лидер на антирейтинга.Китай е втори в списъка, губейки 211,5 милиарда долара. Трета позиция заема Япония с минус 211,2 милиарда.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Генерал Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!