Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Раздор! Георги Харизанов изритан с 200 от „Евронюз“ (ВИДЕО)

„Калинката“ на ГЕРБ без образование Георги Харизанов е изритан „с 200“ (по израза на любимия му вожд Баце, б.ред.) от „Евронюз“, научи ексклузивно Narod.bg. Бившият шеф на „Напоителни системи“, заради опоскването на които получи прякора Жоро Тръбата, бил натирен от нюзрума с жесток скандал точно преди Коледа, радва се нашият информатор.

Представящият се за „политолог“ гербопитек с присъди зад гърба превърнал гербаджийската телевизия „Европа“, от която се роди „Евронюз“, в своя касичка, твърди източникът на Narod.bg.

Дни преди Коледа Жоро Тръбата бил привикан на разговор, в което му било обяснено, че от 10 дни насам, т.е., от средата на декември, е изхвърлен от „Евроноз“ и вече мястото му е заето от сина на собственика – Добрин Иванов.

Избухливият лакей на Бойко не приел добре новината и започнал саморазправа, която допълнително влошила ситуацията му.

Слухове твърдят, че не кой да е, а неговото протеже го изпяло пред големите шефове. Самата Марина Стоименова, която Харизанов назначи на 6500 лева заплата за оперативен шеф на телевизията, разкрила далаверите му.

Схемите не били малко – скъпарският му начин на живот, тежкарско му БМВ и дори апартаментът му са на гърба на телевизията, която той източва от години.

Интересно защо самият Харизанов продължава да се представя като CEO of  Euronews Bulgaria в социалните мрежи, след като в Търговския регистър името му е зачеркнато? Може би за да продължи да изнудва известни бизнесмени и политици, лъжейки, че представлява „Евронюз“? Има ли разлика между телефонен измамник и Георги Харизанов, завърши информаторът на Narod.bg.

Очаквайте нова драма около Жоро Тръбата само в Narod.bg

Източник/ци: Раздор в Narod.bg: Георги Харизанов изритан с 200 от „Евронюз“ (ВИДЕО) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!