Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Радев без Десислава в Австрия, заведе дъщеря си на Новогодишния концерт във Виена

Президентът Румен Радев е в Австрия без съпругата си Десислава. Той бе придружен от дъщеря си Дарина на Новогодишния концерт на Виенската филхармония. 

Младото момиче за първи път застава до баща си на държавно посещение, откакто той е президент. 

Освен това за първи път Радев не е със съпругата си Десислава на гала спектакъла в "Златната зала" във Виена. 

Дарина Радева е възпитаничка на НАТФИЗ, където към момента учи актьорско майсторство. След като завършва училище през 2020 г., тя започва обучението си в класа на доц. Пенко Господинов през същата година, като ѝ предстои да се дипломира през 2024 г. От 9 клас Дарина е част от групата „Ле Страпонтен“ към столичното 35 СУ „Добри Войников“.

21-годишното момиче е артистична натура и в живота. Обича да провокира, не се притеснява от голотата. Личният й почерк проличава и в облеклото й, както й в почти винаги разпуснатата й дълга къдрава коса. 

За визитата във Виена обаче Дарина е спазила протоколните норми. Облечена е в стилна дълга черна рокля с деколте тип лодка, много популярно сред звездите и любимо на принцесата на Уелс Кейт Мидълтън и снаха й, актрисата Меган Маркъл. 

Иначе непокорната коса на Радева пък е стегната в небрежен кок, от което проличава младежкото й светоусещане. 

Бижутата на Дарина са оскъдни, като тя е заложила само на тънка златна верижка. 

Определено младото момиче знае как да изпъква, но и да следва нормите, когато е необходимо. Качества, присъщи на една артистична натура като нея. 

Българският президент е единственият държавен лидер, поканен от Нехамер на тазгодишното издание на традиционния Новогодишен концерт на Виенската филхармония в Златната зала на „Музикферайн“, информираха от прессекретариата на държавния глава. 

Като вече написахме, по време на разговора двамата откроиха доброто сътрудничество между България и Австрия и обсъдиха Европейската политика по миграцията и предоставянето на убежище, преди провеждането на Европейския съвет на 9 и 10 февруари. 

От пресцентъра съобщиха, че българският президент е придружаван от Атанас Пеканов, заместник министър-председател, отговарящ за управлението на средствата на Европейския съюз и пропуснаха да отбележат, че Радев е с дъщеря си. Тоза факт стана ясен от убликуванте снимки на личния му профил във Фейсбук.

Програмата на българския държавен глава включваше кратка закуска, след която делегацията се отправиха към златната зала на „Музикферайн“ на празничния концерт, чието музикално послание е за мир и благополучие в света. 

В паузата на концерта в една от залите на „Музикферайн“ беше организиран кратък прием в чест на българския президент и на индийския министър на външните работи Субрахманям Джайшанкар, гост на Александър Шаленберг, министър на външните работи на Австрия. 

След концерта Румен Радев и Субрахманям Джайшанкар се срещнаха с диригента на Новогодишния концерт Франц Велзер-Мьост.

Програмата на визитата на Радев включва и обяд, на който министърът на външните работи Александър Шаленберг кани българския президент и индийския министър на външните работи.

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

САБОТАЖ НА ОБРАЗОВАНИЕТО

ПРЕВЗЕМАНЕ НА МЕДИИТЕ

МАСОВАТА КУЛТУРА КАТО СРЕДСТВО ЗА УПАДЪК

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Радев без Десислава в Австрия, заведе дъщеря си на Новогодишния концерт във Виена

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!