Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ОСВОБОДИТЕЛ И ПРЕДАТЕЛ

На това кьоше Цар Освободител и Желю ( или Жельо ) Желев се срещат под прав ъгъл. Като равен с равен. Даже табелките им са заковани една за друга.

Единият освободи България от петвековно турско робство. Другият я поднесе на тепсия на глобалистките поробители.

Парадокси на историята? Не, тук историята няма нищо общо.

Това са абсурдите на слугинажа на ФЪндък-община пред евроатлантическите господари и техните нископоклонни български лакеи. Едва ли президент на друга държава е правил толкова ниска чупка в кръста пред международния мошеник Ран. Заради тия си заслуги пигмеят ж.м.ж е курдисан до император Александър II. 

Това е графичният израз на пълната ни липса на суверенитет. И на идиотизма ни. Значи в хилядолетна България не е родена нито една по-достойна личност, чието име с гордост да поставим на пъпа на София - от едно убого човече, за което цял народ си спомня с най-горчиво разочарование?  

Триумф на плебейщината в най-гротескния й вид!

Защо е нужно тази нищожна площ да се обособява и именува различно от общата територия на площад "А. Батенберг"? Много ясно - за да бъдат възвеличени в паметта на потомците  пигмеят жельо и компания! Тези, които предадоха надеждите на девет милиони българи много по-страшно, отколкото днес ни излъга "Подмяната"!

Помня какъв натиск бе оказван от разни "инициативни комитети" софийското летище да бъде наречено "жельо желев". А колкото и да измъчвам паметта си, не мога да сетя жельо ( или желю, все тая ) да е  свързвал името си със самолетните полети по друг начин, освен с фамозното си падане от стълбичката, което сърбите въртяха на подбив по телевизиите си цяла година. А България гореше от срам.

Да се именува летището на великия български герой - летеца кап. Димитър Списаревски, разбира се, никому и не мина през ума. Не беше "политкоректно"! Нали е загинал като жива торпила във въздушен бой с убийците, пратени да бомбардират София, същите, които днес са наши съюзници и партньори.

Очаквам в скоро време булевард "Цар Освободител" да бъде преименуван я "Володимир Зеленски", я "Джо Байдън". Но най-подходящо за една треторазрядна колония е да увековечи в центъра на столицата си скромното име на своя губернатор - например Херо Мустафа!

Булевард "Мустафа" - добре звучи! Все едно че Освобождението на България никога не се е състояло.

Милена Върбанова

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Фотоархив на комунистическите зверства

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

САБОТАЖ НА ОБРАЗОВАНИЕТО

ПРЕВЗЕМАНЕ НА МЕДИИТЕ

МАСОВАТА КУЛТУРА КАТО СРЕДСТВО ЗА УПАДЪК

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: ОСВОБОДИТЕЛ И ПРЕДАТЕЛ | SvobodnoSlovo.eu

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!