Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ВЪЗХОДЪТ НА ТИНЯТА

Borqna Borisova

За пореден път медиите в България предизвикаха погнуса и отвращение. Канят гости, които и умряла в канавка не искам да виждам. Канят хора, които дотолкова са се дискредитирали в очите на обществото, че появата им предизвиква само погнуса. Крадли, подлоги, крадци, цялата престъпна сган на прехода можем да я видим по телевизора. И дори не се срамуват от това да се показват, а нагло ни налагат мнението си, за което са им платили.

Когато са те хванали да крадеш на летище в чужда държава, коя малоумна медия би те поканила да си казваш мнението за външна политика или свобода на словото. А драгият зрител, който гледа подобна помия, се принизява до нивото на крадлата, направила държавата ни за смях и съжаление.

По телевизиите шестват всякакви отпадъци до степен да отвратят всеки нормален човек от медиите. Не ни го спестяват дори в тези празнични дни. Вместо нещо хубаво, вместо празнични програми, се нагледахме на хохли, крадли, подмийници и всякаква друга отвратителна сган. Все едно сме в ада. Нищо хубаво не се вижда, особено ако гледаш телевизии. Там се радват на катастрофите и на нещастията и държат да ни запознаят с всяко престъпление, извършено в държавата.

В България е много доходоносно да си евроатлантически парцал. Дори за чеп за зеле да не ставаш, достатъчно е истерично да кряскаш евроатлантическите ценности, за да не останеш гладен и дори да захлебваш подобаващо. Ама защо нормалните хора го търпим, не ми става ясно. Аз съм изхвърлила телевизорите от вкъщи от години. Гледам само предавания, качени в интернет, които аз съм решила, че са ми интересни. Не е необходима революция. Просто изхвърлете телевизорите. Веднага ще се усетите по-умни!

Елена Гунчева-Гривова

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

Източник/ци: ВЪЗХОДЪТ НА ТИНЯТА | SvobodnoSlovo.eu

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!