Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Е хубава работа! Не разбирам защо това видео се споделя с много смях и сарказъм

Irini Zikidis

Е хубава работа! Не разбирам защо това видео се споделя с много смях и сарказъм. Аз пък не виждам проблем майката на наш виден борец за демокрация да е знаменита троцкистка, бащата на друг самоотвержен борец с корупцията - секретар в БКП в село Крушари, а дядото на дама със собствена фондация - ченге от ДС. Аз съм убедена, че хората всеотдайно се борят с дебелата червена номенклатура, именно защото са видели уродливото й лице, докато са ползвали обилно облагите й!
---
"ДБ са основно деца на хора, които са взели всичко от комунизма. Тези хора станаха първите потребители на Америка за България през 90-те години. Американците са майстори на психологическите профили. Те съвсем съзнателно и пресметливо се насочват към тази група хора - към тъмночервените комсомолци, които сега са тъмносини. Те са преценили, че след като такива хора, без особени убеждения и срам, са верни на едната власт, сега ще са верни и на тях. Когато си се продал на един господар, ще се продадеш и на друг.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Генерал Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Американците като едни умни хора междувременно отгледаха собствено поколение "техни хора". Това са ПП-тата. Обаче на грантаджийския Олимп е заето и няма място за двете грантологични школи, поради което ДБ и ПП не могат да се сработят."

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!