Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Медведев с прогнози за 2023 година: Разпад на Европейския съюз – Германия ще създаде Четвърти райх, САЩ ги чака гражданска война

Медведев прогнозира разпадането на ЕС през 2023. Той също така очаква колапса на МВФ и Световната банка, изоставянето на еврото и долара като световни резервни валути, връщането на златния стандарт и преминаването към активно използване на цифрови фиатни валути.

Бившия президент и настоящ зам.-председател на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев публикува в Туитър своите прогнози за 2023 година, някои от които  звучат доста странно. 

Както обясни Медведев, преди Нова година "всеки обича да прави прогнози".

„Мнозина се упражняват във футуристични хипотези, състезавайки се в предлагането на най-неочакваните и дори абсурдни. Ние ще изпълним нашата част“, ​​добави той. 

Така според политика през следващата година цените на петрола и газа могат да се покачат съответно до 150 долара за барел и 5000 долара за хиляда кубически метра. 

Освен това Обединеното кралство може да се върне в Европейския съюз, след което той ще се разпадне и еврото вече няма да се използва.

Медведев също прогнозира, че Полша и Унгария ще завземат западните райони на Украйна, а на базата на Германия и „присъединилите се към нея сателити“ – по-специално, Полша, балтийските държави, Чехия, Словакия, Румъния и „Киевската Република" - те ще създадат Четвъртия райх. 

След това ще избухне война между него и Франция, която ще доведе до разделянето на Европа, включително ново разделяне на Полша. 

Северна Ирландия ще се отдели от Обединеното кралство и ще се присъедини към Република Ирландия.

Освен това политикът каза, че Съединените щати ги чакат гражданска война, а Калифорния и Тексас ще станат независими държави.

„Ще бъде създадена съюзната държава на Тексас и Мексико. Ще последва победа на Илон Мъск по време на президентските избори в САЩ в една част от щатите, определени за републиканците след гражданската война “, пише Медведев.

Всички основни фондови пазари и финансова дейност ще се преместят от САЩ и Европа в Азия, смята Медведев. Той също така очаква колапса на МВФ и Световната банка, изоставянето на еврото и долара като световни резервни валути, връщането на златния стандарт и преминаването към активно използване на цифрови фиатни валути.

Какво може да се случи през 2023 г:

1. Повишаване на цената на петрола до 150 долара за барел и на цената на газа до 5000 долара за 1000 кубични метра.

2. Връщане на Обединеното кралство в Европейския съюз.

3. Разпадане на Европейския съюз след завръщането на Обединеното кралство и премахването на еврото като валута на бившия ЕС.

4. Окупация на западните райони на бивша Украйна от Полша и Унгария.

5. Създаване на Четвърти райх на базата на Германия и нейните сателити (Полша, балтийските държави, Чехия, Словакия, Румъния, Киевската република и др.).

6. Война между Франция и Четвъртия райх. Разделяне на Европа, включително новото разделение на Полша.

7. Отделяне на Северна Ирландия от Кралство Великобритания и Северна Ирландия и присъединяване към Република Ирландия.

8. Гражданска война в САЩ, отделяне на Калифорния и Тексас в отделни държави. Създаване на съюз между Тексас и Мексико. Последваща победа на Илон Мъск на президентските избори в САЩ в тази част от щатите, които ще бъдат отредени на републиканците след гражданската война.

9. Преместване на всички основни фондови пазари и финансови дейности от САЩ и Европа в Азия.

10. Крах на Бретънуудската финансова система, включително крах на МВФ и Световната банка. Отказ от еврото и долара като световни резервни валути. Връщане на златния стандарт. Преминаване към активно използване на цифрови фиатни валути. 

„Честита Нова година на вас, англосаксонски приятели и техните щастливо грухтящи прасенца!“ - заключи зам.-председателят на Съвета по сигурността.

Източник/ци: Медведев с прогнози за 2023 година: Германия ще създаде Четвърти райх, САЩ ги чака гражданска война

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!