Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Проф. Иво Христов: Политическите хубавци ни превърнаха в посредствено общество, което да доят лесно!

Проф. Иво Христов не е оптимист за бъдещето на страната ни!

Изобщо не е оптимист за бъдещето на държавата ни проф. Иво Христов и не го крие. Още повече сега, в дните на задълбочаващата се криза в Европа и кризата от войната между РФ и Украйна. За последното той дори се бои, че България и Румъния ще бъдат превърнати в „пушечно месо“, ако и когато трябва да бъде изпратен някой на украинския фронт.

Колкото до еврото, Христов е убеден, че референдум няма да бъде направен, дори и това да е наложително. „Нещата вече са уредени, работата е опечена без знанието и мнението на народа. Нашият лев им е нужен на онези от Запада, които са в криза и макар и малък, левът ни ще им е от полза като се трансформира в евро“, казва проф. Иво Христов.

Той е твърдо против смяната на валутата ни, защото вижда години на „апокалипсис“ ако това се случи, но за жалост смята, че не можем вече да го избегнем. Не и когато нямаме нормална политика и дори един лидер, който да мисли и работи за българите, а не за джоба си. Лидер като Виктор Орбан за унгарците…

„Политическите уроди, които си чешат езиците по медиите от години насам, ни превърнаха в едно посредствено общество. В общество, което може да се манипулира и да се лъже лесно, с единствената цел да издоят колкото и каквото има за доене“, бесен е проф. Иво Христов.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Генерал Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Източник/ци: Проф. Иво Христов: Политическите уроди ни превърнаха в посредствено общество, което да доят лесно! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!