Следвайте "Буднаера" в Телеграм

СИФ призовава коледните празнични традиции да бъдат отменени: Никой от президентството, Министерския съвет или някой действащ политик не присъства на литургията в "Св. Александър Невски"

Нито един представител на Президентството или Министерски съвет не присъства на тържественото богослужение по повод Рождество Христово в Патриаршеската катедрала "Св. Александър Невски".

В храма имаше много граждани, но не се забеляза нито един действащ политик. Единствено княгиня Калина, заедно със съпруга си и детето си почетоха големия празник.

 

Световният икономически форум призовава коледните празнични традиции да бъдат отменени през следващите години като част от усилията за опазване на околната среда.

The World Economic Forum has recently launched a controversial new initiative that will have Christians up in arms.
Текст на картинката: "Коледа трябва да бъде премахната"
WEF Wants To Cancel Christmas To Fight Climate Change - News Punch

Световният икономически форум нареди на основните медии да започнат да прокарват антиколедната пропаганда и иска да въведе международна политика, която ще изисква от правителствата постепенно да премахнат коледните традиции в своите страни в полза на празнувания с „неутрални въглеродни емисии“.

Тази година либералните CNN искат публиката им да отмени плановете си за Коледа заради изменението на климата. The Guardian, друг глобалистки рупор, твърдо под контрола на WEF, каза на своите читатели, че даването на подаръци и наслаждаването на традиционни коледни ястия е „вулгарно“ и трябва да спре.

Вместо пуйка и всички гарнитури, Guardian иска да отмените традиционното си коледно ястие и да го замените с насекоми, буболечки, щурци и синтетичното фалшиво месо на Бил Гейтс.

WEF Wants To Cancel Christmas To Fight Climate Change - News Punch

 

Рождество Христово е един от най-големите и светли празници в християнския свят.

"В святата нощ, която ни събира заедно, в благодатната топлина на храмовете и в уюта на домовете ни, нека отворим сърцата си за страдащите, обезнадеждените, да покажем, че нашето християнство е живо и действено. Че то е не само думи, но и дела чрез любов, състрадание и милосърдие. Гладните и жадните, болните, угнетените, гонените и онеправданите, всички те са навсякъде около нас и се нуждаят от надежда и упование", каза мелнишкия епископ Герасим.

"Днес, когато нашият свят продължава да бъде разкъсван от междуособни борби и противоречия, когато благоволението между хората все повече отстъпва пред враждата и непоносимостта към другия, когато военните конфликти като средство за разрешаване на споровете ни не само не намаляват, но възприемат все по-застрашителни размери и съсипват милиони човешки съдби, ние отново имаме една единствена истинска надежда и тя е нашата вяра и упованието ни в Божията благост и Божията всеопрощаваща любов.

Да бъдем добротворци и миротворци, да благоволим един към друг – дори и към враговете си. Да не позволяваме на страстите и гнева да владеят над нас, но да ценим и уважаваме всеки човешки живот. Във всекиго да търсим и да откриваме не свой враг и противник, а наш ближен", се казва в посланието на патриарх Неофит по случай Рождество Христово.

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

ПРЕВЗЕМАНЕ НА МЕДИИТЕ

МАСОВАТА КУЛТУРА КАТО СРЕДСТВО ЗА УПАДЪК

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

Източник/ци: Никой от президентството или Министерския съвет не дойде на литургията в "Св. Александър Невски"

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!