Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Ето я музата на Томислав Дончев, направи я депутатка (СНИМКИ)

Топ претендентът за трона в ГЕРБ Томислав Дончев си има муза, която не е жена му Светлана. Русокосото изкушение Рая Назар Назарян толкова го вдъхновява, че дори я направи депутатка, издаде източник на Narod.bg от бърлогата на хунтата. 49-годишният Томислав е много близък със засуканата юристка, която също като него е обвързана – съпругът на 37-годишната красавица е собственикът на модната империя „Денил” Емил Арабаджиев.

Според информацията Рая, която е първи мандат депутат, е вкарана в листите в 24 МИР-София по изричното настояване на втория силен човек в ГЕРБ след Бойко Борисов – бившия габровски кмет Томислав Дончев.

Рая Назарян е от Варна, но от години живее в София. Съдружник и съучредител е на адвокатско дружество „Георгиев, Назарян и Стефанов“.

Има 10 години юридически стаж в областта на облигационното, вещното, застрахователното, семейното и наследствено право и богат процесуален опит по търговски, граждански и данъчни съдопроизводства.

Рая и Томислав нямат много общи снимки…

Специалист е по извънсъдебно уреждане на търговски и застрахователни спорове. Член на Софийска адвокатска колегия. Владее френски и английски. В парламента е зам.-председател на Комисията по превенция и противодействие на корупцията.

Рая бързо е усвоила хвалебствената лексика на вожда Борисов

Древни мъдрости: Правилният начин за боравене с пари

Струва ли си да сме добри?

Източник/ци: Само в Narod.bg: Ето я музата на Томислав Дончев, направи я депутатка (СНИМКИ) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!