Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Я, къде са ми парите?!

Технически проблем направи невидими парите на отделни клиенти на голяма българска банка, съобщава "Сега".

В изданието са получени два сигнала за сходни проблеми от клиенти на банката. И на двамата е било обяснено по телефона, че проблемът е от събота. На телефона за клиенти на банката вчера имаше съобщение, което предупреждава за нередността, но в последствие то бе свалено.

„Вчера - понеделник, 19.12, преведох по сметката на мой близък в Пловдив пари, които спешно му трябваха и

при опит да ги изтегли от банкомат на банката, банкоматът не е пуснал изобщо пари, но сумата е изчезнала от сметката му.

В последствие, след обаждане до банката, сумата се появява, но като блокирана и не може да се тегли. И ще е така още 7-8 дни, както му обяснили от банката. Сега пак ще трябва да му пращам пари, но вече в друга банка, в която днес си открива сметка, защото не е сигурно, че ще може да ги изтегли от банката.

Сходна история разказа и К. М. „Мобилното банкиране също не работи. Превеждам сума от една сметка в „*****“ към друга сметка, отново в „****“.

От първата сметка сумата се отчита като изтеглена, но не се получава във втората“,

разказа клиентът на банката. И на него му е обяснено, че проблемът е от събота. „Имаше официално съобщение на телефона за клиенти, че има проблем с онлайн банкирането и с картите, което изчезна“, допълва клиентът. Уверенията, че салдото по втората сметка ще бъде актуализирано, още не са дали резултат, като от банката го успокояват, че парите са по сметката, но не се виждат.

Източник/ци: Я, къде са ми парите?! - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!