Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Румен Гечев: Жан Виденов щеше да спаси България! Свалиха го, защото пречеше на олигарсите!

Румен Гечев е убеден, че на страната е нужен лидер като Жан Виденов!

Депутатът от левицата с дълго политическо минало – Румен Гечев застана твърдо в подкрепа на Жан Виденов, както го е правил и преди. Той е убеден, че в днешните абсурдни политически войни, интриги и нищоправене е нужен лидер като Виденов, за да тръгне страната напред.

Румен Гечев размаза с истината за управлението на Жан Виденов

„Всъщност не да тръгне напред, а да може да отлепи от мястото си. Защото ние сме закотвени и тъпчем на едно място вече години наред. Да не говорим, че втора година няма да успеем да сформираме най-нормалното и елементарно за другите държави нещо – правителство. Страна без правителство… ами да се върнем към аборигените“, коментира Гечев.

Той се връща назад, по време на управлението на единствения политик, за когото кражба така и не можаха да докажат (колкото и да опитваха) – бившия ни премиер Жан Виденов. И уверява, че Виденов наистина е работел с отговорност и честност към родината си.

„Виденов щеше да спаси България и е чудовищна глупост, че държавата е фалирала при управлението му. Това е абсурд! Не е фалирала при управлението му, а имаше държавен преврат, който бе в интерес на крадците и олигарсите. Жан Виденов отказа да ги толерира и да се съобразява с тях и те поискаха „главата“ му, това е истината.

И затова до днес хората знаят, че има пряка връзка между политиците и олигарсите, няма как да ги излъжеш. За жалост ще продължи да я има, докато някой не я отреже от раз, както опита единствено Виденов“, казва Гечев.

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Румен Гечев: Жан Виденов щеше да спаси България! Свалиха го, защото пречеше на олигарсите! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!