Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ПУТИН ТРЕПЕРИ от...: Украинската армия вече е оборудвана с български противотанкови оръжия (СНИМКИ)

Български противотанкови гранатомети вече са изпратени на Силите за териториална отбрана на Украйна. Самостоятелна бригада от териториалната отбрана е направила демонстрация с новопридобитото оръжие на 17.12, става ясно от публикацията. От съобщението обаче не става ясно дали тези оръжия са част от военната помощ за Украйна, гласувана от Народното събрание преди дни, или частни доставки.

Противотанковите оръжия са предназанечи за унищожение на танкове, самоходни артилерийски системи и други бранирани машини, както и да унищожава силите на врага. От бригадата посочват, че с новите оръжия украинските противотанкови подразделения са оттренирали и демонстрирали способности за увищожаване на бронирани машини на врага и жива сила.

От министерството посочват, че противотанковите оръжия са били оборудвани със специални оптични системи, както и с български снаряди и експлозиви, които също са били доставени.

Този тип оръжия магат да унищожават силите на врага в укрития и тухлени сгради посочват също така от сайта на МО на Украйна.

Според производителя, който от МО на Украйна посочват като завод “Арсенал”, тези снаряди могат да пробиват бронировка от 300 милиметра и да поразяват цели на разстояние 1,3 километра. Противотанковите оръжия са произведени от "Арсенал" в България.

От МО на Украйна посочват още, че друг тип български протвотанкови оръжия също са влезли на въоръжение в украинската армия. България окончателно взе решение за оръжейни доставки към Украйна миналия петък.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Генерал Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Източник/ци: Украинската армия вече е оборудвана с български противотанкови оръжия (СНИМКИ) - Труд

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!