Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Орбан: Историята на европейската икономика, в която внасяхме енергия от Русия, свърши, ... a с нея и европейската икономика?

Историята на европейската икономика, в която внасяхме евтина енергия и суровини от Русия, свърши, каза днес в Букурещ унгарският премиер Виктор Орбан, цитиран от Аджерпрес.

В румънската столица Орбан, заедно с колегите си от Румъния и Грузия и азербайджанския президент Илхам Алиев, подписа споразумение за полагане на подводен кабел под Черно мореза пренос на зелена енергия от Азербайджан през Грузия към Румъния, Унгария и останалата част на Европа.

Зловещата приказка за "енергийния преход". Инвестиционният фонд, който създаде световната енергийна криза

„Ние искаме да имаме икономически растеж и сигурност. Нямаме обаче нова стратегия и в тази ситуация ние, лидерите, трябва да се уверим, че ще осигурим на народите си икономическа и енергийна сигурност. Ние сме тук заедно, защото сме съгласни, че решението е да установим нови източници на възобновяема енергия за Европа. Но това остава само една мечта, докато нямаме реалните условия да осъществим свързаност. Ние имаме такива източници навсякъде около Европа и районът на Каспийско море е един такъв регион“, каза унгарският премиер.

Западът плаща над 100 млрд. евро за войната в Украйна

„Ние в Унгария сме горди, че можем да участваме в подобна уникална стратегическа инвестиция, защото е все по-важно да сме иновативни и да търсим иновативни решения. Сега се подготвяме да построим най-дългия подводен кабел за пренос на електроенергия“, подчерта Орбан.

Източник: БТА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

Източник/ци: Орбан: Историята на европейската икономика, в която внасяхме енергия от Русия, свърши | Glasove.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!