Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Новите комунисти са като старите

Недялко Недялков

Никита Михалков включен в санкционен списък на ЕС от 141 души.

Това вероятно означава, че в Европа, европейските кина и европейските телевизии вече ще е забранено да излъчват "Незавършена пиеса за механично пиано", "Пет вечери", "Сибирският бръснар", "Обломов", "Роднини", "Свой сред чужди, чужд сред свои"...Забранени са и филмите, в които Михалков участва като актьор - "Жесток романс" и "Гара за двама".

И кой екзекутира творчеството му? Корумпираните джендъри от Брюксел, анонимната посредственост, овластеният ерзац, политкоректният неомарксизъм.

Пораснах и прогледнах за света и изкуството с хуманизма и емоциите в творчеството на Никита Михалков и брат му Андрей Кончаловски. Между ценностите в техните филми и плакатния "евроатлантизъм" избирам...таланта, разбира се. 

Нека брюкселската пропаганда излъчва на конвейер по светлите християнски коледни празници сбърканяшки сурогати - тип новата анимация на "Дисни" - "Чуден свят", в която момченце се люби с момченце. Нека пробват да зомбират децата ни и да натрапват чрез киното еднополовите бракове.

В моя дом, в моето сърце, в моето семейство, в моя "анклав на нормалността" изборът отдавна е направен и никакви санкции не могат да го разколебаят.

Не пипайте творците, не забранявайте художествени факти, които ще ви надживеят - така съвсем се издавате, че на нощното ви шкафче отлежават трудовете на Луначарски и Жданов, а и на Путин услуга правите...

Новите комунисти са като старите.

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Новите комунисти са като старите - Труд

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!