Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Велик Орбан даде доживотна 13-та пенсия на всички пенсионери! А в България кой и кога?!

Виктор Орбан показа, че хората ще го избират до живот!

Абсолютно сме убедени, че унгарците искат Виктор Орбан да е техен премиер до живот. И като нищо и това ще стане. Пък и има си хас, след всичко, което този лидер направи за родината и народа си през изминалите си мандати. А тези дни се превърна и в същински Дядо Коледа за пенсионерите – на които в България редовно показват съответния пръст… сещате се кой!

Унгарците целуват ръцете на Виктор Орбан и с право

Голямата новина е, че Виктор Орбан увеличи всички пенсии на възрастните хора с 15 процента като увеличението ще бъде получено до 31 декември. Това обаче му се видя малко и въведе – четете добре – 13-та доживотна пенсия за всички пенсионери.

Да, можело значи. Можело да се мисли и работи за хората, въпреки кризата, въпреки войната, въпреки „горките“ украинци и още „по-горкия“ Володимир Зеленски. Орбан показа, че не дава и петак за нищо друго, освен за собствената си държава – за което са го и избрали.

И за капак, същият този Орбан, се опули на Брюксел и отказа твърдо да въведе глобалния минимален данък в страната си… Толкова за Унгария и за Орбан. Въпросът е в България кой и кога ще предприеме нещо подобно?! О, да. Забравихме, че още правителство не можем да сформираме…

Нямаш пари да лекуваш болестта си, но ще ти кажа метод, който не струва и стотинка, стига да си искрен

Тайната на здравето на 87-годишен швед

Тайната да се живее 100 години

Източник/ци: Велик Орбан даде доживотна 13-та пенсия на всички пенсионери! А в България кой и кога?! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!