Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Държавата срещу “простолюдието”

Stanislav Nedkov

Хората начело на държавата се наричат елит, а ние нормалните българи сме простолюдие. Та, елитът вчера забрани на простолюдието със стари коли да влиза в центъра на столицата, защото замърсява въздуха. Скоро на простолюдието в София, а след това и в цялата страна ще бъде забранено да се топли с дърва и въглища.

Вчера големците в парламента отказаха да освободят младото простолюдие до 26 години и получаващите доходи под линията на бедност от данъци. Няма значение, българино, че си беден и че всеки ден ти е битка за оцеляване, ще плащаш, ще ти вземем и малкото, което имаш, защото си простолюдие. Това казаха на изстрадалото простолюдие народните представители, които уж би трябвало да представляват същото това простолюдие.

Едни други членове на самозабравилия се елит спряха тока на белодробната болница във Варна и изпратиха болните по домовете им. Нищо, че ще занесат туберкулозата и бактериалните пневмонии, като коледен подарък по домовете си и ще зарязяват близките си. В същата тази болница лекарите и здравните работници не са получавали заплати от 10 месеца. За първи път от 95 години насам Варна остава без туберкулозна болница. На нас простолюдието ни е разрешено само да плащаме здравни осигуровки и да работим безплатно. Нямаме право да се лекуваме и да получаваме заплати. 

За елитът тези неща не са важни. За големците в държавата приоритети са евроатлантическите ценности, Истанбулската конвенция, Шенген, замяната на българския лев с евро и изпращането на оръжие за Украйна.

Неплатената сметка за ток, заради която затвориха белодробната болница е за 90 000лв. Днес големците изпратиха оръжие за Украйна 20 милиона лева.

Всестранният упадък на Европа - икономически, политически, социален, етнически и дори биологически продължава. За съжаление положението в милото ни Отечество не е по-различно.

Призовавам президента Радев да наложи вето на изпращането на оръжие за ... За него със сигурност може да намери доста по-сериозно аргументи, от тези с които наложи вето на Изборния кодекс.

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

Източник/ци: Държавата срещу “простолюдието” - Труд

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!