Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Депутат - милионер от ПП не дари пари за деца в нужда, но си взе за съветничка „Мис Обзор” ВИДЕО

Мултимилионерът - депутат от "Продължаваме промяната" Владимир Табутов си нае 23-годишната танцьорка Джесика Гюмишева, която е и мис Обзор, за сътрудник в Народното събрание, пише neduobnitebg.com.

Съвсем скоро човекът на Кирил Петков и Асен Василев си купи хотелска верига за сумата от 18 милиона лева, а същевременно днес е отказал да дари пари за деца в нужда. Днес известна информационна агенция призова депутатите да помогнат на деца в тежко или неравностойно положение.

Името на кампанията е - "Дарете щастлива Коледа на деца лишени от родителска грижа и топъл дом".

Редакторът на neudobnitebg.com сам пожела да разпита Табутов повече за новата му секретарка. Караколев попита депутатът от ПП дали ще превръщат НС в дискотека и как точно бившата танцьорка Джесика може да го съветва и да бъде от полза за работата в парламента. Народният представител, разбира се, не отговори на въпросите и мълчаливо се шмугна в стаята на партията си.

След известно време Караколев направи втори опит и засече Табутов в кулоарите.

„Какво е „Мис Обзор” да ви е съветничка, г-н Табутов”, попита той.

„Съветникът ми е юрист, който е пети курс по право”, отговори депутатът.

„Не е танцьорка и не е „Мис Обзор”, поиска да уточни репортерът.

„Ама това проблем ли е”, озадачи се Табутов.

„Начинът, който тя ми помага, е важен. Тя ми помага с дейността тук. Не е нужно физически да е тук. По какъв начин това, че е танцьорка, облагодетелства хората. Ако беше скрито покрито, нямаше да е назначена като нещатен сътрудник”, опита да се да обясни депутатът.  

Караколев попита дават ли й се партийни пари, за да върши тази работа.

„Прекалявате вече”, каза Табутов.

Той бе попитан и как е успял да купи верига хотели за 18 милиона. Табутов потвърди, че информацията е вярна и го е направил, благодарение на собствения си труд. 

Табутов бе попитан и как може да даде 18 милиона за хотелска верига, но не може да дари пари по инициативата "Дарете щастлива Коледа на деца лишени от родителска грижа и топъл дом". 

„Вие не знаете колко пари давам за благотворителност. Вие не сте ме питали. Не мисля, че правилно се изразявате. Има различни инициативи, в които се включвам. За к’во да ви ги казвам на вас? Помагам, бе, човек”, обясни Табутов.

Древни мъдрости: Правилният начин за боравене с пари

Струва ли си да сме добри?

Източник/ци: Депутат - милионер от ПП не дари пари за деца в нужда, но си взе за съветничка „Мис Обзор” ВИДЕО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!