Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Рашков: Ще ида на разпит, когато се изясни коя е Мата Хари

Тогава, когато се изясни пред цялото общество, включително коя е Мата Хари, кой е посещавал бившия министър-председател в резеденцията, дали тя е получавала пари от това шкафче и колко, тогава Прокуратурата в България има моралното право да търси един народен представител, който очевидно им е неудобен. Това заяви в кулоарите на Народното събрание депутатът от "Продължаваме промяната" и бивш министър на вътрешните работи в кабинета "Петков" Бойко Рашков.

May be an image of 2 people and text
Facebook

"Когато изясним това, както и когато се проведе разпит на Васил Божков в Дубай. Щом като не може да бъде призован тук, може да го разпитат чрез видеоконференция, да го разпитат там на място властите, или прокурор, или разследващ орган да отиде на място и Васил Божков да потвърди, че е осигурявал милиони средства на Борисов, Горанов и Арнаудова. Когато се изяснят тези неща, които са по-напред във времето, отколкото моето изказване, тогава ще е справедливо да ме чакат с призовка за да ме питат откъде знам факти за АМ "Хемус". Всички факти за АМ "Хемус" ги знаят Нанков, Петя Аврамова включително 15 близки до управлението на Борисов строителни фирми, които получиха 1 милиард и 200 милиона авансово без в момента да имаме "Хемус",, добави той.

"Тези въпроси са наред да се изяснят. Това, което започнахме като разследване в МВР, от 1 обвиняем станаха 9. Да бъде така добъдр този прокурор Денков да попита неговия колега какво съм казал, когато съм бил в Градска прокуратура по същия повод. Очевидно Борисов чрез Гешев се опитва да разбере какво знам аз и което бих могъл да изложа по делото срещу мен, което води ГЕРБ в СГС и което е насрочено за следващата година януари, февруари", коментира още Рашков.

Древни мъдрости: Правилният начин за боравене с пари

Струва ли си да сме добри?

Източник/ци: Рашков: Ще ида на разпит, когато се изясни коя е Мата Хари - Политика - Новини Бг

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!