Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Калинкизацията Продължава

Николай Марков

Калинкизацията продължава.

Не мога да разбера защо на всички доказани некадърници им викат "доказани експерти". Това е пандемична управленска и политическа лудост, която има силата да разруши до основи цялата държава. Никой ли не вижда, че всички до един са с напълно измислени професионални характеристики, сякаш писани в някое литературно дружество. Калинки.

Малоумна председателка на провинциален съд с компетенции по вътрешна сигурност и ред. И откъде тия компетенции като тя дори не знае архитектурата на системата за сигурност. Сигурен съм, че не я знае! Нищо не знае по въпроса. Да не говорим за другото, което трябва да знае, но явно това никой не го интересува. Експертка и толкова!

Друга чапла висяла като сопол на кактус и търкала килимите и диваните тук и там, с компетенции по управление на 70 000 армия. Баси работата! Тая ако знае кой е левия и кой десния крак, здраве му кажи. Цуфла с претенции на порно акриса ако съдим от някои нейни лични и особено префесионални изяви. Пълен та@ак!

Третата мадам Бовари от Сливен с компетенции за всичко от което няма никаква представа, но според другаря Габровски, става за шефче. Тя ще ни доказва, че от всяко дърво може да стане свирка, но се свири с нея само на когото трябва - на вожда на племето гепачи! Смешна карикатура, нелепа женичка от страната на чудесата. Алиса.

Та тия са висшия мениджмънт на държавата! 

А предводител на цялото герберско стадо от непородисти говеда, едно породисто докторче, напълно изгубено в превода. То пък ще ни доказва по някакъв синтетичен начин, че оня от зайчарника не е бандит, а световен политически лидер, на който самия доктор и всички ние трябва да облизваме топките. Баси наглия тип е тоя доктор. Сбърканяк с претенции.

Айде у лево всички! И под строй с шут в задниците право към Белене.

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

В Китай става страшно! Много страшно! Ето защо: "КИТАЙ ТРЯБВА ДА ОГЛАВИ НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД" и "ЩЕ БЪДЕ МОДЕЛ ЗА ПОДРАЖАНИЕ"

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!