Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Новият комсомол

Емил Йотовски

Новият комсомол

Новият комсомол не подозира, че е нов комсомол. Въобразява си, че е прогресивен и свободомислещ. Вярва, че е носител на прогрес.

Новият комсомол, както и старият, както и всеки един комсомол е суетен. Въобразява си, че младостта му компенсира способността да е мъдър. Въобразява си, че мисленето и енергията са взаимнозаменяеми.

Новият комсомол не се нарича комсомол. Флиртува с младостта и красотата. Всъщност, той нито е умен нито е красив. Не е умен, защото всеки един комсомол е обречен да не е умен. А не е красив, защото глупостта няма как да е красива.

Новият комсомол следва линията на „новото нормално“. Готов е да дава жертви в името на новия ред и това го прави опасен. Пазете се!

Новият комсомол е широко подкрепен от това „ново нормално“. По тази причина комсомолът се чувства още по-прав и още по-безнаказан в действията си.

Новият комсомол не разбира колко силно е индоктриниран.

Новият комсомол е зъл. Той не допуска различни мнения. Новият комсомол е способен да нарани, да обиди и ако има възможност да хапе. Той не се притеснява от това. Намира го за правилно и полезно. Намира го за естествен ход на еволюцията.

Комсомолът по условие не се съмнява в своята истина. Комсомолът е готов да тръгне на война без да се съобразява с близките си. Дори с децата си. Всъщност трябва да се знае, че комсомолът няма деца и това улеснява поставените му задачи.

Новият комсомол не върши изстъпления. Той убеждава по единствения му познат начин – с изстъпления. Това винаги е била отличителна комсомолска черта.

Новият комсомол е със занижен инстинкт за самосъхранение. Това е първото нещо, което се отнема, когато се създава комсомол. Защото добрия комсомол трябва да е готов на саможертва.

Новият комсомол е лишен от съчувствие.

Новият комсомол няма памет. Ако имаше щеше да се ужаси колко много прилича на стария комсомол. Прилича по патоса, гневливостта и най-вече по сведените убеждения.

Новият комсомол, както и стария, има една цел. Да запълни празнината от задължителното количество инертни хора, които да оформят бъдещия строй.

Но най-вече новият комсомол мрази старият комсомол и е убеден, че няма нищо общо с него.

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Фотоархив на комунистическите зверства

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

САБОТАЖ НА ОБРАЗОВАНИЕТО

ПРЕВЗЕМАНЕ НА МЕДИИТЕ

МАСОВАТА КУЛТУРА КАТО СРЕДСТВО ЗА УПАДЪК

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

ЗАД ЕКОЛОГИЗМА СТОИ КОМУНИЗМА

Източник/ци: Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!