Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Проектокабинетът е изпълнен с изключително силни имена – Няма как подобна ярка селекция да види бял свят в страна, където болшинството от политическите партии се управляват от слуги на репресивния комунистически режим, бивши

Виктор Димчев

Проектокабинетът на проф. Габровски е изпълнен с изключително силни имена, ярки обществени фигури и доказани професионалисти.

Тъкмо това ще е основния препъникамък на тази смела идея за градивно управление на страната.

Няма как онези, които освободиха олигарсите от правосъдието, опитаха се да продадат държавата срещу комисионни и организираха срамна протестна вълна, инспирирана от юмруци, запалена слама и умряла риба.

Няма как подобна ярка селекция да види бял свят в страна, където болшинството от политическите партии се управляват от слуги на репресивния комунистически режим, бивши величия в тайните служби, деца на генерали, аватари на службите за сигурност, национални предатели, мижитурки с ищах към далаверата, социалисти-милионери и подобна сган.

Мисля, че дори целта на проф. Габровски не е такава, а различна - просто да покаже каква би била България, ако дежурните храненици на разбогатели от далаверите на Виденов, Костов и компания, заедно с останките от червената номенклатура окончателно напуснат сладките места, медии, бизнеси и пазарни ниши, които притежават.

Кабинет на надеждата, в отлика от сглобките, в които децата на червената буржоазия, като Минеков, Рашков и сие, нямат място. Именно затова този кабинет ще бъде посечен в умирисаната от манджи старинна сграда на НС, където Настимир, Ицетата (Хазарта и Пинокио), Киро и Асен съсипват държавата през последните месеци.

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!