Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Отиде си несъществуващият български бюджет и нагазваме още по-дълбоко в надвисващата евроатлантическа национална катастрофа

Йордан Халачев, Facebook

Слугуващият на САЩ Евросъюз ни изработи още веднъж,още по-жестоко,разбраме от Die Welt.

Изданието отбелязва се, че ЕС ще изпрати средства на Киев, въпреки позицията на Унгария, която се противопостави на това решение.

Така слугинажа от ЕС захитря и заобикаля ветото на Будапеща: Средствата за режима в Киев ще се отделят не от общия бюджет на Европейския съюз,а от финансите на самите страни членки. Негодниците ни успокояват,че заемът,който ни принуждават да теглим щял има десетгодишен гратисен период,т.е. ще го плащат децата и внуците ни.

Отиде си несъществуващият български бюджет и нагазваме още по-дълбоко в надвисващата евроатлантическа национална катастрофа.

Германските интернет потребители обвиниха ЕС, че нарушава собствените си правила и харчи техните данъци в името на корумпирана Украйна, която дори не е член на ЕС. Потребителите отбелязаха и лицемерното отношение към Унгария, съобщи Die Welt.

"Съветът на Европейския съюз съгласува необходимия пакет документи за предоставяне на Украйна на кредитна подкрепа в размер на 18 милиарда евро през 2023 г.,се посочва в съобщението на Съвета. Съветът постигна споразумение относно пакет от законодателство, което ще позволи на ЕС да предостави финансова помощ на Украйна през 2023 г. в размер на 18 милиарда евро".

Още в началото на ноември Урсула,(онази с милиардите вакси) обяви, че ЕК ще предостави финансова помощ на Украйна през 2023 г. в размер на 18 млрд. евро,но излъга!

Сега ще го плащат държавите с проамерикански правителства и парламенти.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Генерал Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!