Следвайте "Буднаера" в Телеграм

А вие се чудите защо си имаме инфлация и се тегли заем след заем? Ми е за това

Daniel Bojilov

Кратка рекапитулация на шествието "За мир и суверенитет".

Група ентусиасти във ФБ решават да си спретнат шествие в София. В пояснението към него обясняват, че подкрепят и обичат Русия.

Това действие вкарва в манийно-психотичен режим общинските съветници на Дебилна България, които незабавно, през работно време (т.е. за наша сметка) спастрят потресаващо идиотски сигал до Данчето. В сигнала се говори за тероризъм, опит за преврат, опит за смяна на Конституционния ред и всякакви подобни идиотизми.

Данчето, която също е на наша издръжка пък заедно с някои чиновници веднага се спешават да препратят драматичния сигнал на Гешев.

Гешът (отново на наша издръжка) от своя страна го разпределя към председателя на Върховна административна прокуратура за проверка и изясняване на казуса. Шефът на ВАП пък го разпределя на някой случаен прокурор.

От ВАП (и тези на наша издръжка) пък скоропостижно изясняват всичко и връщат преписката на Данчето и на Министъра на вътрешните работи.

Междувременно в играта е включен ДАНС (поредните във веригата на наша издръжка), които и там взели да проверяват нещо.

Министъра на ВР за да се презастрахова изпраща няколко стотин полицаи (на които ще се плати и заплатата и извънредния труд от нашите пари), че да не стане преврата.

Междувременно Данчето пък решава да прекрати шествието.

Извинявайте, но на мен ли само ми се струва, че описаното е една потресаваща мега, гига идиотия, при която е ангажиран и потрошен никак не малък държавен ресурс?

И всичко това за какво? Че да забранят на някаква група хора да си изкаже мнението и да заяви своята позиция?!

А и един куп хрантутници да се направят на от голям по-голям евроатлантик. За наша сметка разбира се.

А вие се чудите защо си имаме инфлация и се тегли заем след заем? Ми е за това. Защото цялата тая чиновническо-милиционерска паплач виси на нашия гръб и за е такива идиотии, най-вече свързани с психичното състояние на умния-красивитет се занимават с пълни глупости и трошат нашите пари за да си прибират своевременно индексираните заплати!

Древни мъдрости: Правилният начин за боравене с пари (част 1)

Древни мъдрости: Правилният начин за боравене с пари (част 2)

В Китай става страшно! Много страшно! Ето защо: "КИТАЙ ТРЯБВА ДА ОГЛАВИ НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД" и "ЩЕ БЪДЕ МОДЕЛ ЗА ПОДРАЖАНИЕ"

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!