Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Потрес! Пияна кака под пагон стана лице на КАТ – вижте коя е Деница Иванова (СНИМКИ)

Абсурдите в КАТ вече копаят дъното, ако въобще има такова. След като един от малкото експерти в „Пътна полиция“ Тенчо Тенев скоропостижно бе изпратен в пенсия, за да не пречи на корупционните схеми, сега се оказа, че лице на катаджиите пред обществото е пияната кака Деница Иванова, която се усмихва нелепо от челната снимка, докладва униформен източник на Narod.bg от МВР.

Деница е инспектор в сектор „МПС и водачи“ и вчера бе изтъпанчена пред медиите покрай новината, че електромобилите у нас вече ще са със зелени регистрационни табели.

В началото на 2022-а, обаче, усмихнатата полицайка от групата на пробития Ален Миялков трупа трудов стаж в отдел „Регистрации“, когато се прави изненадваща проверка за алкохол и наркотици сред служителите.

Тестът показал, че катаджийката била на работа неприлично пийнала – с 1,81 промила алкохол. За да спаси кожата и пагона, фирканата кака по спешност излязла в болничен, а по скандалния случай започнала дисциплинарна проверка.

От страх, че ще бъде изритана, впиянчената Деница, която вчера дефилираше покрай новите зелени номера на електрическите автомобили, не се появила на работа близо 5 месеца, като станала неоткриваема дори за колегите си.

Деница рязко изтрезня и вече дефилира пред медиите като лице на новата „Пътна полиция“, която плаче за тотално чегъртане

Когато в края на септември неудобният комисар Тенчо Тенев набързо и без много шум бе пенсиониран, Деница Иванова рязко изтрезняла и се върнала на работа, защото – няма учудени – проверката срещу нея завършила с най-лекото дисциплинарно наказание „мъмрене“.

Както стана ясно вчера, любителката на чашката е напълно реабилитирана и вече е бутана на първа линия като лице на новата „Пътна полиция“, която очевидно има нужда от тотална чистка, завърши източникът на Narod.bg.

Източник/ци: Потрес в Narod.bg: Пияна кака под пагон стана лице на КАТ – вижте коя е Деница Иванова (СНИМКИ) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!